Antalya’da tır ile kamyon kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Antalya Finike–Elmalı karayolunda tır ile kamyonun kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Antalya Finike–Elmalı karayolunda tır ile kamyonun kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Kaza, saat 15.00 sıralarında Elmalı istikametinden Finike–Elmalı karayolu Ayvasıltaşı Yokuşu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Y.K. idaresindeki tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu virajı alamayıp karşı şeritten gelen R.P. yönetimindeki kamyonla kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle kamyon sürücüsü R.P. olay yerinde hayatını kaybetti. Tır sürücüsü Y.K. ise ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı Y.K., sağlık ekiplerince Finike Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Manşetler

Birini satın aldı, diğerini çaldı: O anlar kamerada
Samandağ’da şarampole devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı
Adana’da 5 döner yiyip hesap ödemeden gittiler
Adana’da sokak ortasında kavga: Polis havaya ateş açtı
Uyuşturucu firarisi 22 hükümlü yakalandı
Mersin’de tarihi eser operasyonu: Tevrat ve el yazması eser ele geçirildi
Önlem alınmadan yola dökülen toprak yığını gece karanlığında kazaya neden oldu
Hatay’da 37 kaçak göçmen yakalandı
Staj yaptığı pastanede akıma kapılarak can veren 16 yaşındaki Mahir’den bir gün önce de aynı noktada arkadaşını elektik çarpmış
Hatay’da motosiklet otomobille çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı