Antalya’da uyuşturucu operasyonuna 4 tutuklama

Antalya Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin uyuşturucu ticareti yapan şahıslara düzenlediği operasyonda 4 kişi tutuklandı.

Antalya Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin uyuşturucu ticareti yapan şahıslara düzenlediği operasyonda 4 kişi tutuklandı.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğünce, il genelinde uyuşturucu maddelerin ticaretinin ve kullanımının engellenmesi amacıyla Antalya'ya uyuşturucu madde naklederek ticaretini yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışma başlatıldı.

22 Eylül tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Muratpaşa ilçesinde yapılan operasyonda araç içerisinde bulunan E.K., H.Ö., Y.G. ve B.A. isimli şahısların üzerlerinde ve araç içerisinde yapılan aramada araca gizlenmiş vaziyette daralı 1 kilo 325 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. E.K., H.Ö., Y.G. ve B.A. yakalanarak Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Şüpheliler E.K., H.Ö., Y.G. ve B.A. "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama" suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Manşetler

Antalya’da ekmek fırını olarak kullanılan müstakil yapı alev alev yandı
Dörtyol’da tırla çarpışan tankerin sürücüsü yaralandı
Hatay’da ağaca takılan kediyi itfaiye kurtardı
Serik Devlet Hastanesi tıbbi sekreteri hayatını kaybetti
Antalya’da tarihi eser operasyonu: Milyonluk çok sayıda dedektör ve tarihi sikke ele geçirildi
Kahramanmaraş’ta narkotik operasyonu: 2 tutuklama
Hatay’da konteyner yangını büyümeden söndürüldü
Dörtyol’da kasten öldürme hükümlüsü yakalandı
17 aylık bebeğe trafik canavarı böyle çarpmış
Alanya’da sağanak sonrası korkutan manzara