Antalya’da yağmur suyunda bota binip, denizde yüzer gibi yüzdü

Antalya'da dün gece saatlerinde etkili olan şiddetli yağmur, şehrin içerisinde kalan arazilerde su birikintisine yol açtı.

Antalya'da dün gece saatlerinde etkili olan şiddetli yağmur, şehrin içerisinde kalan arazilerde su birikintisine yol açtı. O anların keyfini çıkarmak isteyen bir vatandaş bota binerken, bir başka kişi ise yüzmenin keyfini sürdü.

Turizm kenti Antalya'da dün gün boyunca etkili olan sağanak yağmur, akşam saatlerinde etkisini giderek arttırdı. Yağmur dolayısı ile kentin birçok noktasında su birikintisi oluştu. Şehrin ortasında kalan bazı araziler ise sular altında kaldı. Muratpaşa İlçesi Lara bölgesinde bir arazinin sular altında kaldığını ve su seviyesinin yükselmesini fırsat bilen bir vatandaş, botunu su üzerine indirdi. Şehrin ortasında kürek ile bota binmenin sevincini yaşayan vatandaşın o anlarını ise arkadaşı kayda aldı.

"Sahil güvenlik gelecek"

O anları kayda alan kişi ise," Volkan hava çok kötü. Müşterilerimizin teknelerini kontrol et, batmasın. Mahalle arasında batma tehlikesi yaşayan tekneleri çekiyoruz. Olum şu arsada botla gezmedim deme işte. Sahil güvenlik gelecek" diyerek espri yaptı.

Öte yandan aynı bölgede bir başka kişi ise biriken suda yüzmenin keyfini çıkardı. Kayda alan arkadaşı ise kahkaha atarak o anları izledi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler çok sayıda kişi tarafından izlendi.

Manşetler

İçi para dolu çantayı sinsice kendine yaklaşan kapkaççıya kaptırmayan kuyumcu, çantasına göz diken şahsı yakalayabilmek için met
Otomobil sulama kanalına düştü: 1 ölü
Başkan Özyiğit’ten operasyon açıklaması: "Hukuka güvenimiz tam"
Metruk binada erkek cesedi bulundu
Selde hayatını kaybeden 2 kişinin bulunduğu aracın son görüntüleri ortaya çıktı
Mahsur kalan 2 keçi, 100 metrelik sarp araziden kurtarıldı
Manken Aslı Baş’ın ölümünde Yargıtay’ın kararı bozması sonrası yeni gelişme
At eti skandalına adı karışan firma yetkilileri, Mersin’deki yolsuzluk operasyonunda gözaltında
İskenderun’da kanala düşen otomobildeki 2 kişi yaralandı
Depremde 45 kişinin öldüğü Said Bey Sitesi davası ertelendi