Antalya’da yanan büfe küle döndü

Antalya'nın Manavgat ilçesinde elektrik kontağından çıktığı değerlendirilen yangın, büfede maddi hasara yol açtı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde elektrik kontağından çıktığı değerlendirilen yangın, büfede maddi hasara yol açtı. Yangını fark eden simitçinin hızlı müdahalesi yangın daha da büyümeden söndürüldü.

Yangın, Aşağı Hisar Mahallesi Antalya Caddesi eski kaymakamlık binası önünde bulunan büfede sabah saatlerinde başladı. İş yeri henüz açılmadan önce büfenin yanında simit tezgahını açmakta olan Hasan Aygün, büfeden yükselen dumanları fark etti.

"Simitçi Baba" olarak tanınan Aygün, hızla sigortayı kapatıp içeride bulunan tüpleri dışarı çıkararak büyük bir tehlikenin önüne geçti. Olay yerine kısa sürede Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ekipleri gelerek yangına müdahale etti. Yangın itfaiyenin müdahalesi ile kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangında POS makineleri, resmi evraklar ve fotokopi makinesi yanarak kullanılamaz hale geldi.

Yangınla ilgili incelemeler sürüyor.

Manşetler

Mersin’de yasa dışı bahis çetesi çökertildi: 13 tutuklama
Gözaltına alınmak istenilen firari kelepçeli halde kaçtı, polis yakaladı
Mersin-Antalya arasında selle gelen mucurlar yolu kapattı
Hatay’da otluk alanda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü
Belediye önünde kendini ateşe veren şahıs hayatını kaybetti
Hatay’da fırtına nedeniyle tırlar devrildi
Mersin’de makas atan sürücü gözaltına alındı
Eşini öldüren 77 yaşındaki adam tutuklandı
Dereye düşen araçtaki kadının cenazesi teslim alınırken "Gitme" feryadı yürekleri dağladı
Fırtınanın çatısını uçurduğu evde mahsur kalan 3 kişiyi itfaiye kurtardı