Antalya’da yangın paniği: Yaşlı kadını itfaiye ekipleri son anda kurtardı

Antalya'da 4 katlı binanın son katında çıkan yangında mahsur kalan yaşlı kadın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kurtarıldı.

Antalya'da 4 katlı binanın son katında çıkan yangında mahsur kalan yaşlı kadın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kurtarıldı.

Yangın, saat 16.30 sıralarında Muratpaşa İlçesi Deniz Mahallesi 129 sokak üzerinde bulunan 4 katlı apartmanın son katında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Saihat Y.'nin (82) yaşadığı daireden dumanlar çıktığını görenler durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler, yangına merdiven yardımı ile balkondan kısa sürede müdahale etti. Yangında dumandan etkilenen Saihat Y. ise ekipler tarafından battaniyeye sarılarak vatandaşların da yardımı ile aşağı indirildi. İlk müdahalesi sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapıldı. Ardından ise hastaneye kaldırıldı.

Yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Evin salon bölümünden çıktığı öğrenilen yangının çıkış nedeni ise polis ve itfaiye ekipleri tarafından yapılacak olan çalışmanın ardından netlik kazanacak. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Manşetler

Reyhanlı’da bataklığa düşen büyükbaş hayvan kurtarıldı
Belen’de otomobil alevlere teslim oldu
Alanya’da ağaçlık alanda çıkan yangında 10 dönüm alan ve sera zarar gördü
SUP ile denize açıldılar, kürekleri kırılınca kilometrelerce sürüklendiler
Tır dorsesinde yakalanan Arif Kocabıyık, Konyaaltı Belediyesi’nden aylarca çalışmadan maaş almış
Madde bağımlılarının sokakta sopalarla kovalandığı mahallede huzur ve güven ortamına doğru
Antalya’da Fransız turistin 3 saatlik vicdan nöbeti
Manavgat’ta yolun karşı tarafına geçmeye çalışan yayaya otomobil çarptı
Jandarmadan kaçak silah operasyonu: 4 gözaltı
İki otomobilin kavşakta çarpışma anı kamerada