Antalya’da yangında balkonda mahsur kalan kadını itfaiye kurtardı

Antalya'nın Kepez ilçesinde 4 katlı binanın 2'inci katında çıkan yangında balkonda mahsur kalan kadını itfaiye merdiven yardımıyla kurtardı.

Antalya'nın Kepez ilçesinde 4 katlı binanın 2'inci katında çıkan yangında balkonda mahsur kalan kadını itfaiye merdiven yardımıyla kurtardı.

Kepez ilçesi Ahatlı Mahallesi'ndeki 4 katlı binanın 2'nci katında öğle saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Duman ve alevler evi sararken, yangını görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla adrese çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Balkonda mahsur kalan kadını gören itfaiye erleri, merdiven yardımı ile bulunduğu yerden kurtardı. Yanan daire ise müdahale edilerek söndürüldü.

Öte yandan mahsur kalan kadın ve evin alev alev yandığı anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Manşetler

Minibüsün çarptığı başıboş at "Haybulans" ile tedaviye alındı
Osmaniye’de minibüs başıboş ata çarptı
Kontrolden çıkan traktör şarampole devrildi: 1 yaralı
Diş tedavisi için gittiği hastanede hayatını kaybeden 8 yaşındaki kız son yolculuğuna uğurlandı
Antalya’da seyir halindeki otomobil alev topuna döndü
Elektrik direğinde akıma kapılan işçi yaralandı
SDÜ’den sınav sorusu sızdırılması iddialarına açıklama: "Adli ve idari süreç ayrı yürütülüyor"
Isparta’da 8 yaşındaki kız çocuğu, diş tedavisi gördüğü sırada hayatını kaybetti
Antalya-Konya yolunda devrilen tırın sürücüsü yaralandı
LPG tankına gizlenen 8 kilo 800 gram esrar ele geçirildi: 2 tutuklama