Antalya’da yarım kilo uyuşturucu ele geçirildi

Antalya'da jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda 550 gram uyuşturucu, 1 adet uyuşturucu hap ve 1 adet av tüfeği ele geçirildi.

Antalya'da jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda 550 gram uyuşturucu, 1 adet uyuşturucu hap ve 1 adet av tüfeği ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Korkuteli ilçesine uyuşturucu madde getirileceği bilgisini alan ekipler harekete geçti. Şüpheli araçlar Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Kızılcadağ Jandarma Karakol Komutanlığı ve JASAT ekipleri tarafından Kızılcadağ Mahallesi'nde durduruldu. Araçlarda ve içinde bulunan S.H., M.H., M.B., R.Ö. ve R.E. isimli şahısların üzerlerinde yapılan aramalarda 550 gram esrar, 1 adet sentetik hap ve 1 adet av tüfeği ele geçirildi.

Olayla ilgili adli tahkikat başlatıldı.

Manşetler

Marmara Denizi’nde batan geminin İskenderun’dan çıkış anı kamerada
Manavgat’ta kazada ağır yaralanan sürücü 9 gün sonra hayatını kaybetti
Alanya’da safari araçlarına denetim: 5 araca 233 bin TL ceza
Belçika’da Türk babanın polis kurşunuyla hayatını kaybettiği iddiası
Hastaneden taburcu olduktan dakikalar sonra aracı küle döndü
Bebeğe şiddet uygulayan hemşire: "Pişmanım, bu pişmanlığım ömür boyu devam edecek"
Dörtyol’da ev yangını büyümeden kontrol altına alındı
Fuhuş soruşturmasında 3. dalga: İş vaadi ve 17 yaş iddiası
Serik’te ‘SMA’ iddiasıyla para toplama girişimi jandarmaya takıldı
Yalvaç’ta trafikte kavga eden 2 kişi tutuklandı, 360 bin lira ceza uygulandı