Antalya’da yaşlı çiftin evi yandı, iki kurbanlığı telef oldu

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde çıkan yangında, yaşlı çiftin evi kullanılamaz hale gelirken 2 küçükbaş kurbanlığı da telef oldu.

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde çıkan yangında, yaşlı çiftin evi kullanılamaz hale gelirken 2 küçükbaş kurbanlığı da telef oldu.

Yangın, sabah 09.00 sıralarında Korkuteli'ne bağlı Kırkpınar Mahallesinde meydana geldi. Ahmet Kuş'a ait evden alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve Jandarma ekipleri sevk edildi. 77 yaşındaki Ahmet Kuş ve Melek Kuş ikamet ettiği evde alevler kısa sürede her tarafı kapladı. Yangın, çevre mahallelerden gelen yangın söndürme araçlarının müdahalesi ve Budur Söğüt itfaiye ekipleri tarafından 1 saatte söndürüldü. Söndürme çalışmalarına mahalle sakinleri de hortum ile yangına su tutarak destek oldu.

Yangın sonrası Ahmet Kuş'a ait ev kullanılamaz hale gelirken ahırda buluna 2 adet küçükbaş kurbanlık hayvan telef oldu.

Elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangınla ilgili jandarma ekipleri inceleme başlatıldı.

Manşetler

Markette 19 yaşındaki genci hayattan koparan cinayet anına ait görüntüler ortaya çıktı
Park halindeki otomobili benzin döküp kundaklamak isterken kendini yaktı
Antalya’da inşaat malzemeleri deposunda yangın
Ceza yememek için plakayı kapattı: 223 bin 719 TL ceza yedi
Dörtyol’da metruk bina yangını
700 lira için verdiği IBAN, protez bacaklı şahsın hayatını kararttı
50 bin paket kaçak sigara yakalattı, "Ucuza bulunca toplu satın aldım" dedi
Adana’da 19 firari yakalandı
Hırsızlık suçundan 32 yıl hapis cezayla aranan hükümlü, çalıntı motosikletle dolaşırken yakalandı
Osmaniye’de milyarlık bahis ağı çökertildi: Şirketler ve araçlara el konuldu