Antalya’da yaz aylarını aratmayan havayı görenler sahile koştu

Türkiye'nin birçok bölgesinde kara kış etkisini gösterirken, turizm kenti Antalya'da Aralık ayının sonunda yazdan kalma günler yaşanmaya devam ediyor.

Türkiye'nin birçok bölgesinde kara kış etkisini gösterirken, turizm kenti Antalya'da Aralık ayının sonunda yazdan kalma günler yaşanmaya devam ediyor. Hava sıcaklığının 19 dereceye ulaştığı kentte yazdan kalma havayı görenler dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'ne koştu.

Havanın 19 derece, deniz suyu sıcaklığının ise 20 derece ölçüldüğü turizm kenti Antalya'da hafta içerisinde etkili olan sağanak yağmurun ardından güneşli havayı görenlerin adresi dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili oldu. Yerleşik yabancıların yoğunlukta yaşadığı Konyaaltı ilçesinde denize girenlerin büyük çoğunluğunu turistlerin oluşturduğu görüldü. Turistler çocuklarıyla da deniz keyfi yaptı. Bazı kişiler kano üzerinde eğlenceli dakikalar geçirirken birçok kişi de kitap okuyarak zamanını değerlendirdi. Kıyı şeridinde oluşan kalabalık ise adeta yaz aylarını aratmadı. Çok sayıda kişi yaz aylarını aratmayan sıcaklık karşısında güneşlendi.

Antalya'da yaşayan Menekşe Türk ise sahile gelerek torununa kazak ördü. Antalya'da yaşamaktan mutlu olduğunu ifade eden Türk, "Herkes yüzüyor, hava çok güzel. Deniz pırıl pırıl, dağlarda kar var. Hava o kadar güzel ki; Antalya'nın kışı yok. Akşamları sadece kısa bir klima açıyoruz, İstanbul mesela soğuk. Burada oturmak çok güzel" dedi.

Manşetler

Mersin’de aranan yüzlerce hükümlü yakalandı
Mersin merkezli bahis operasyonunda 19 tutuklama
Çatı katında mahsur kalan kediyi polis ve itfaiye kurtardı
Kahramanmaraş’ta kargoyla getirilen uyuşturucu madde ele geçirildi
Muratpaşa’da otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı
Hafif ticari araçla çarpışan otomobilin sürücüsü yaralandı
Adana’da aranan 4 hükümlü yakalandı
Alacak verecek meselesinde 75 yaşındaki arkadaşını öldürdü
Samadağ’da ev yangını
Kahramanmaraş’ta pompalı tüfekli saldırı: 1 ağır yaralı, 4 şüpheli yakalandı