Antalya’da Yılbaşı Festivali renkli görüntülere sahne oldu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığının düzenlediği Yılbaşı Festivali, renkli görüntülere sahne oldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığının düzenlediği Yılbaşı Festivali, renkli görüntülere sahne oldu.

Kentte 20 Aralık'ta başlayan Yılbaşı Festivali, farklı etkinlik ve canlı performanslarla Antalyalılara yeni yıl coşkusunu erken yaşattı. Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki etkinlikler renkli görüntülerle sona erdi. Büyükşehir Belediye Bandosu ve Kent Orkestrası'nın konserleri, workshoplar ve yerleşik yabancıların kültürlerini tanıtma fırsatı bulduğu Yılbaşı Festivali kapsamında gerçekleştirilen dans yarışması ise yoğun ilgi gördü. Latin dansları, modern dans, hip hop, k-pop ve şov dans kategorilerinde gerçekleşen yarışlarda 350 dansçı performanslarıyla izleyenleri büyüledi. Türkiye'nin dört bir yanından ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Rusya gibi çeşitli ülkelerden gelen dansçılar, hünerlerini sergiledi. Yarışmanın sonunda ise dereceye giren dansçılar ödüllerini aldı.

Manşetler

Adana’da deprem "Uyuyorduk, beşik gibi sallandık"
Adana’da kahvehanede silahlı çatışma: 1 ölü, 5 yaralı
Eşi tarafından pompalı tüfekle vurulan kadın hayatını kaybetti
BAHAR: KARARIN MERKEZİNDE ÜYE OLACAK
Mersin’de seyir halindeki otomobil devrildi: 1 ağır yaralı
Rus uyruklu turist konakladığı otelin koridorunda ölü bulundu
4 katlı binanın çatısı alev alev yandı
Üzerine geçirdiği çöp poşetiyle gelip otomobili kundakladı: Yangın 3 katlı binaya sıçradı
Kürek sörfü yaparken boğularak hayatını kaybeden gencin annesinin feryatları yürek sızlattı
Belediyenin foto kapanına saldırı