Antalya’da yılbaşı öncesi 1185 litre kaçak içki ele geçirildi

Antalya'da emniyetin yılbaşında kaçak içkiye yönelik gerçekleştirdiği çalışmalarda son 1 haftada 1185 litre kaçak içki ele geçirildi.

Antalya'da emniyetin yılbaşında kaçak içkiye yönelik gerçekleştirdiği çalışmalarda son 1 haftada 1185 litre kaçak içki ele geçirildi.

Antalya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelindeki çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerin bu kapsamda silah ticareti suçundan 1 kişi ile "nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından yakalanan 7 şüpheli şahıs, çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklandı. Ekipler ayrıca tütün mamulleri, alkol ve emtia suçundan 18 şahsa adli işlem gerçekleştirdi.

Kepez, Muratpaşa, Alanya ve Manavgat ilçelerinde ise kaçakçılık faaliyetleri ile yılbaşı öncesi sahte ve kaçak alkollü içkilerin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda, 2 milyon 476 bin 90 adet boş/dolu makaron, 7 bin 282 adet kaçak ilaç, 1464 paket kaçak sigara, 1185 litre kaçak içki, 774 adet kaçak puro, 486 kilogram kaçak tütün, 477 adet kaçak emtia, 146 adet kaçak elektronik sigara, 58 adet sahte belge (çek, senet), 2 ruhsatsız tabanca, 2 adet şarjör, 55 adet tabanca fişeği ile 1 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi.

Aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda da kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 4 şahıs yakalanarak cezaevine telsim edildi.

Manşetler

Mersin’de üst aramasında polislere direnen şahıslar ile polisler arasında arbede
ANSET soruşturmasında 5 tutuklama
Sulama kanalına giren çocuk boğuldu
"ÇATI KATI" SEYİRCİSİYLE BULUŞUYOR!
ANSET soruşturmasında 7 şüpheli adliyeye sevk edildi
Park halindeki nakliye kamyonunda motor yangını
Araçların motoruna giren kedi, itfaiyeyi seferber etti
Seraların arasında park halindeki otomobil alev alev yandı
Serik’te gecekondu yangını
Vatandaşlara usulsüz sağlık raporu aldırarak kamuyu 200 milyon TL zarara uğratan örgüte operasyon