Antalyalı gençler, 19 Mayıs’ı Burak Yeter ile kutladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Konyaaltı Beach Park'ta dünyaca ünlü DJ Burak...

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Konyaaltı Beach Park'ta dünyaca ünlü DJ Burak Yeter'i Antalyalılarla buluşturdu.

Milli Mücadelenin ve Kurtuluşun ilk adımının 105. yılı,19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı heyecanı tüm Antalya'da coşkuyla kutlanıyor . Etkinlikler kapsamında Konyaaltı Beach Park'ta gerçekleşen DJ Burak Yeter konseri, eşsiz anlara sahne oldu. Sahnenin 360 derece dönmesi sayesinde DJ Yeter, Beach Park'ı dolduran binlerce Antalyalı önünde sahne şovunu sergiledi. Beach Park'ın her yerinden izlenebilen konser, Antalyalılara unutulmaz anlar yaşattı. Işıkların, alevlerin ve DJ Yeter'in müzikleriyle Antalyalı gençler eğlendi.

Başkan Böcek'ten bayram mesajı

Başkan Muhittin Böcek, Beach Park'ı dolduran binlerce vatandaşın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutladı. Böcek konuşmasında şu sözlere yer verdi:

"Kuruluşun ve kurtuluşun günü 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun. Bağımsızlığımızın ve özgürlüğümüzün meşalesinin yakıldığı bu 105. yılda, başta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, kahraman silah arkadaşlarını, tüm gazilerimizi ve şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle anıyor ve önlerinde saygıyla eğiliyorum. Sevgili gençler, Atamız Gençliğe Hitabesi'nde "Ey Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, sizler onu yücelteceksiniz ve yaşatacaksınız" demişti. İşte Cumhuriyetin yüzüncü yılından bugüne kadar, Mavi Gözlü Dev'in devrimlerine inanarak yürümeye hep birlikte ant içiyor muyuz? Bayramımız kutlu olsun."

'One day in space" projesi tanıtımı

Kısa süre içinde kapsül ve helyum balonla 55 bin fite, stratosfere kadar çıkarak iki yıldır hazırlandığı "One Day in Space" adlı projesiyle bir saatlik canlı performans sergilemeye hazırlanan DJ Yeter'in, bu projenin tanıtımı için yaptırdığı 15 metrelik astronot heykeli de konserde ilgiyle izlendi.

Burak Yeter'in menajeri ve aynı zamanda kuzeni olan Erdinç Atilla, Başkan Böcek için yaptırılan astronot ceketini Başkan Böcek'e takdim etti. Başkan Böcek de Burak Yeter'e çiçek ve plaket takdim ederek teşekkürlerini iletti.

Manşetler

Çöp toplama sırasında yanan kamyonunu itfaiyeye sürdü
Öldürdüğü eşini evinin banyosuna gömdü
Tüplerin saklandığı ev alev aldı: Patlama anları kamerada
Kahramanmaraş’ta okulda koku paniği: Yaklaşık 17 öğrenci hastaneye sevk edildi
Belediye önünde kendini yaktı
Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı
Isparta’da dağlık alanda yanmış aracın kenarında başsız erkek cesedi bulundu
Antalya’da şiddetli yağış etkili oldu, şimşekler görsel şölen oluşturdu
Karavanla denize sürüklenen Rus turistler kurtarıldı
Isparta’da sağanak yağış etkisini arttırdı: Yollarda su birikintileri oluştu