Antalya’nın aldığı ödül geniş yankı buldu

Antalya’nın pırlanta gerdanlığı Konyaaltı Sahili’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulanan Sahil Antalya Yaşam Parkı Projesi’nin aldığı uluslararası ödül, geniş yankı bulmaya devam ediyor .

Antalya’nın pırlanta gerdanlığı Konyaaltı Sahili’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulanan Sahil Antalya Yaşam Parkı Projesi’nin aldığı uluslararası ödül, geniş yankı bulmaya devam ediyor

Uluslararası İdeal Kent Ödülleri kapsamında çevre düzenleme dalında birinci olan Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı ödül Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nin resmi web sitesinde de yer buldu.  Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi resmi web sitesinde, Genel Sekreter Andreas Kiefer, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi Başkan Yardımcısı Gaye Doğanoğlu’nun da yer aldığı fotoğraf ile Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı ödüle yer verdi. Web sitesinde yer alan haberde Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi Genel Sekreteri Andreas Kiefer’in belediye başkanları ve şehir plancılarını iç bölge politikalarına dahil etmeye çağırdığına ilişkin ifadeleri de yer aldı.

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Konyaaltı Sahili’nde uygulanan Sahil Antalya Yaşam Park Projesi Avrupa Konseyi binasında sergilendiği süre boyunca da yoğun ilgi gördü. Projeyi inceleyenler 30 bin m2 beton alanın, yeşil alana dönüştürüldüğü, mevcut ağaçlar korunarak, 7 bin yeni ağacın dikildiği projenin “Çevre düzenleme Dalı”nda ödül almasının yerinde verilmiş bir karar olduğu yorumunda bulundu. HABER MERKEZİ

Manşetler

Antalya’da narkotik operasyonunda yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi: 4 tutuklama
Adana’da etiket mevzuatı uygunluğu denetimleri sürüyor: "3 milyon 845 bin lira cezai işlem uygulandı"
Peugeot marka otomobil alev topuna döndü
Erzin’de trafik kazası: 3 yaralı
Antakya’da otomobil yangını
Kayıp yaşlı adam 12 gündür bulunamadı
Antalya’da otomobilin şaftına gizlenmiş 17 kilogram metamfetamin ele geçirildi
Isparta’da iç giyim mağazasında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
Ehliyetini 2 yıl önce aldığını söyledi, aday sürücü olduğu tespit edilince ehliyeti iptal edildi
Kaza yapan tırdan kaçan anguslar şehir turunda