Antalyaspor, 8 hafta sonra 3 puan hasretine son verdi

FT Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'de Fatih Karagümrük'ü mağlup ederek, 8 maçlık 3 puan hasretine son verdi.

FT Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'de Fatih Karagümrük'ü mağlup ederek, 8 maçlık 3 puan hasretine son verdi.

Ligde aldığı kötü sonuçlarla düşme hattına kadar ilerleyen FT Antalyaspor, Fatih Karagümrük karşısına 3 puan parolasıyla çıktı. 8 haftadır 3 puana hasret kalan kırmızı-beyazlılar, rakibini Fernando, Kudriashov ve Mehmedi'nin golleriyle 3-0 mağlup etti. Bu skorla 8 maçlık galibiyet hasretine son veren Antalyaspor, düşme hattından da kurtuldu. 28 puanla 15. sıraya yükselen kırmızı-beyazlılarda yeni transferlerin performansı da göz doldurdu. Bu transferlerden Fernando Martins 1 gol 1 asist, Mehmedi ise 1 golle mücadeleyi tamamladı.

Antalyaspor en son 16. haftada sahasında Trabzonspor'u 2-1 mağlup etmişti. Ardından oynadığı 8 karşılaşmada kırmızı-beyazlılar 4 beraberlik, 4 yenilgi aldı. Konyaspor'a 1-0, Galatasaray'a 2-0, Göztepe'ye 4-0, Çaykur Rizespor'a 2-1 kaybeden Akrepler, Fenerbahçe ve Kasımpaşa ile 1-1, Gaziantep FK ve Beşiktaş ile de 0-0 berabere kaldı.

Güney ekibi ara vermeden 18 Şubat Cuma günü deplasmanda karşılaşacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

Manşetler

Antalya’da feci kazada ortalık savaş alanına döndü: 17 yaralı
Alanya’da eşini ve kayınvalidesini bıçakladıktan sonra intihar girişimini canlı yayınlayan şahıs tutuklandı
Alanya’da balkondan düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti
Isparta’da iki araç çarpıştı: 5 yaralı
Alanya’da park halindeki tur otobüsünün motor bölümü alev aldı
Eşini ve oğlunu öldüren sanığa verilen 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası onandı
Isparta’da kamyonla çarpışan 19 yaşındaki motosikletli hayatını kaybetti
Boğulma tehlikesi geçiren gencin yardımına cankurtaranlar yetişti
Eski eşi tarafından 8 yerinden bıçaklanan kadın: "Benim çocuklarım annesiz kalacaktı"
Mersin’de seranın yanındaki barakada yangın paniği