Antalyaspor Voleybol Spor Okullarına yeni yuva

Antalyaspor Kulübü Derneği ile Fatih Ortaokulu arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Antalyaspor Kulübü Derneği ile Fatih Ortaokulu arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Hasan Subaşı tesislerinde gerçekleşen imza törenine Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Erhan Onur Öntaş, Mutlan Erdem ve Antalyaspor Kulübü Derneği Genel Koordinatörü Abdullah Saraçoğlu ile Fatih Ortaokulu adına Okul Müdürü Kazım Benli katıldı.

İmzalanan bu iş birliği protokolü ile birlikte Antalya'nın en önemli marka değeri olan Antalyaspor ile şehrin köklü eğitim kurumlarından Fatih Ortaokulu arasında ortak hedefler doğrultusunda hem sportif hem de akademik başarıların birlikte yürütülmesi amaçlanıyor. Bu protokol ile tüm yaş kategorilerinde mücadele eden Antalyaspor voleybol takımlarına yeni yetenekler kazandırılarak A takıma kadar uzanan bir yapının kurulması da planlandı.

Atılan imzalarından ardından Antalyaspor Kulübü Derneği yönetim kurulu üyeleri ve genel koordinatörü tarafından okul müdürü Kazım Benli'ye Filenin Akrepleri'nin forması hediye edildi.

Manşetler

16 yaşındaki kızı ile görüştüğü gerekçesiyle 20 yaşındaki genci bıçaklayarak öldürdü
Elinde benzin bidonuyla gelip galerideki 6 aracı ateşe verdi
Yem yüklü tır şarampole yuvarlandı: 1 ölü
Tarsus’taki kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü yaşam mücadelesini kaybetti
Eğirdir Gölü kenarında erkek cesedi bulundu
Kazada hayatını kaybeden 2 kişi son yolculuğuna uğurlandı
Ev yangınında mahsur kalan kadın kurtarıldı
Adana’da uyuşturucu operasyonu: 1 şüpheli yakalandı
Adana’da 20 yıl 3 ay hapis cezasıyla aranan firari yakalandı
Ters yöne giren otomobil hafriyat kamyonunun altına girdi