Antalyaspor’da savunmacı Naldo’dan 4 gollük katkı

Antalyaspor'un Brezilyalı savunmacısı Naldo, kritik müdahalelerinin yanı sıra attığı gollerle takımına katkısını sürdürdü.

Antalyaspor'un Brezilyalı savunmacısı Naldo, kritik müdahalelerinin yanı sıra attığı gollerle takımına katkısını sürdürdü. Tecrübeli savunmacı takımı adına 4 kafa golüne imza attı.

25 Eylül 2020 tarihinde İspanya'nın Espanyol takımından Antalyaspor'a imza atan Brezilyalı savunmacı Naldo, takımının istikrar abidesi olmaya devam ediyor. 2 sezondur kırmızı-beyazlı takımın savunmasının sigortası olan 34 yaşındaki futbolcu kritik müdahalelerinin yanı sıra attığı kafa golleri ile de öne çıktı.

Bu sezon Naldo, Süper Lig'de geride kalan 37 haftanın 36'sında kadroda yer alırken 29 maçta sahaya ilk 11'de çıktı. 6 maçta sonradan oyuna giren Naldo, bir maçı cezası nedeniyle kaçırırken, herhangi bir sakatlık sorunu yaşamadı.

Özellikle takımının son 15 maçlık yenilmezlik serisinde önemli bir pay sahibi olan Naldo, ağları ise 4 kez havalandırdı. Naldo, Kasımpaşa'ya, Giresunspor'a, Hatayspor'a, son olarak Kasımpaşa'ya kafayla birer gol attı. Tecrübeli savunmacının Galatasaray karşısında da ilk 11'de sahada olması bekleniyor.

Manşetler

Adana’da 115 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi
AFAD’dan Eğirdir’de kaya düşmesi sonrası heyelan incelemesi
İbanını kullandırıp hapis cezası alan Özlem, gözyaşlarıyla teslim oldu
"Kedi bile zor girer" denilen pencereden girdi, sadece iPhone’ları çaldı
Mersin’de zehir tacirlerine şafak operasyonu: 43 gözaltı, 448 bin sentetik hap ele geçirildi
Suç makinası hırsızlar telefon sinyali takip edilerek yakalandılar
Hasta taşıyan ambulansla otomobil çarpıştı: 4 yaralı
Hatay’da hapis cezasıyla aranan 4 kişi yakalandı
İskenderun’da fuhuş operasyonu: 3 kişi hakkında işlem yapıldı
Kahramanmaraş’ta son bir haftada 31 tutuklama