Antalyasporlu bisikletçilerden İzmir’de iki birincilik

Antalyaspor Bisiklet Takımı, İzmir'de düzenlenen Turkcell Granfondo Serisi'nin ikinci etabında iki birincilik elde etti.

Antalyaspor Bisiklet Takımı, İzmir'de düzenlenen Turkcell Granfondo Serisi'nin ikinci etabında iki birincilik elde etti.

Turkcell Granfondo Serisi'nin ikinci etabı İzmir'de start aldı. 890 metresi tırmanış olan toplam 111 kilometrelik zorlu yarışta Antalyaspor Bisiklet Takımı'nın kadrosunu Devrim Ardıç, Haşim Köksal, Levent Çetinkaya, Enver Yaşar ve Ahmet Eren oluşturdu.

İzmir'de pedal çeviren kırmızı-beyazlı takımın sporculardan Ahmet Eren, kendi klasmanında en önde bitiş çizgisini görerek birinci olurken genel klasmanda ise ikinciliğe ulaştı. Bir diğer Antalyasporlu Levent Çetinkaya ise kendi klasmanında birinci olarak takımı adına organizasyondaki bir başka birinciliği elde etti. Klasmanında derece elde eden Haşim Köksal ikinci, Devrim Ardıç ve Enver Yaşar ise dördüncü olarak yarışı tamamladı. Antalyaspor Bisiklet Takımı, ekim ayının başında Fethiye'de düzenlenecek Likya Granfondo organizasyonu için çalışmalarına başladı.

Manşetler

Hasta taşıyan ambulansla otomobil çarpıştı: 4 yaralı
Hatay’da hapis cezasıyla aranan 4 kişi yakalandı
İskenderun’da fuhuş operasyonu: 3 kişi hakkında işlem yapıldı
Kahramanmaraş’ta son bir haftada 31 tutuklama
Hamile eşini silahla yaralayan şahıs tutuklandı
Antalya’da 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı
Motosiklet kavşağa kontrolsüz girerek otomobile çarptı: 1’i ağır 2 yaralı
Alanya’da çarpışan araba alev topuna döndü
Hamile eşini silahla yaralayan şahıs adliyeye sevk edildi
Mersin’de aranan 502 şahıs yakalandı, 115’i cezaevine gönderildi