Antrenmanı Başkan Uysal da izledi

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Pazar günü oynayacağı Yenimahalle Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdüren Muratpaşa Belediyespor kadın hentbol takımının antrenmanını ziyaret etti.

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nin 15’inci hafta maçında Pazar günü Ankara’da Yenimahalle Belediyespor’la karşılaşacak olan Muratpaşa Belediyespor, hazırlıklarını sürdürüyor. Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda akşam saatlerinde gerçekleşen son antrenmanda Paşanın melekleri antrenör Birol Ünsal yönetiminde taktik çalıştı.

Antrenmanı Başkan Uysal ve Muratpaşa Belediyespor Hentbol Şube Sorumlusu Özcan Yılmaz’la birlikte takip etti. Başkan Uysal, antrenmanını ardından takımla birlikte akşam yemeği yedi. Başkan Uysal, hentbolda uzun vadeli bir yapılanma içinde olduklarını bunu bir inovasyon temelinde gerçekleştirdiklerini söyledi. Sporcuların hem kondisyon hem fiziksel hem de taktiksel gelişimlerini yakından takip edildiğini, uyku ve beslenme düzenlerine kadar ilgilendiğini belirten Başkan Uysal, “Bizim derdimiz Türkiye’de hentbolu yükseltmek, spor bilincini, bilimsel çalışmayı yükseltmek ve herkese ilham vermek” dedi.

Başkan Uysal, pazar günü karşılaşacakları Yenimahalle maçıyla birlikte Türkiye Kupası yarı final maçlarıyla zorlu bir fikstürün takımı beklediğini de dikkat çekerek “İyi sonuçlar alacaklarına inanıyorum. Ama bizim asıl hedeflerimiz gelecek yıl ve ondan sonrası. Çok ciddi noktalara gideceğimizden şüphem yok” diye konuştu. Haber Merkezi

Manşetler

Mersin’de kahvehaneye silahlı saldırı: 1 ölü, 4 yaralı
Burdur’da plakasız şüpheli motosikletin şase ve motor numarası kazınmış çıktı
Antalya’da balkonda çıkan yangın korkuttu
Antalya’da 6 bin 540 sentetik hap ele geçirildi
Kazada ölen 7 kişiye duygu dolu veda
Burdur’da traktör devrildi, sürücüsü yaralandı
Öğretmenin hayatını kaybettiği okulda eğitime 2 gün ara
Osmaniye’de yayla evine uyuşturucu baskını: 3 tutuklama
Jandarma çalınan 13 hayvanın izini sürdü: 3 büyükbaş sahibine teslim edildi
Alanya ve Döşemealtı’nda kaçak tütün operasyonu