Apartman arkasındaki odunlukta çıkan yangın, mahalleliyi sokağa döktü

Antalya'da bir apartmanın arkasında bulunan odunlukta çıkan yangın paniğe yol açtı.

Antalya'da bir apartmanın arkasında bulunan odunlukta çıkan yangın paniğe yol açtı. Odunluk alanını saran alevlerin, 10 yaşlarında bir çocuğun çakmakla oynarken başladığı öne sürüldü.

Yangın, Kepez ilçesi Emek Mahallesi 2179. Sokak'ta saat 14.00 sıralarında çıktı. Bir apartmanın arka kısmında bulunan odunlukta henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında dumanların yükseldiğini gören mahalle sakinleri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Yangın, kısa sürede olay yerine gelen itfaiye erlerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Odunluk tamamen yanarken, alevler apartmana sıçramadan söndürüldü.

Apartman sakinleri, yangının 10 yaşlarındaki bir çocuğun çakmakla odunluk alanda oynarken başladığını iddia etti. Yangında kimse yaralanmazken odunluk kullanılamaz hale geldi.

Manşetler

Mersin’de 126 kişiyi 10 milyon TL dolandıran şebeke çökertildi: 10 tutuklama
Göksun’da devrilen tır vinçle kaldırıldı
Mersin’de 48 kilo esrar ele geçirildi: 4 tutuklama
Tarsus’ta hırsızlık şüphelileri 74 saatlik kamera incelemesiyle belirlendi
Mersin’de 46 yıl hapis cezasıyla aranan 2 firari yakalandı
Anamur’da uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Lösemili çocuklara polislerden anlamlı ziyaret
Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Ayşe öğretmenin cenazesi, Antalya’da son yolculuğa uğurlandı
Burdur’da ekim ayında meydana gelen kazalarda 5 kişi hayatını kaybetti, 304 kişi yaralandı
COP31 için tüm hazırlıklar tamam, ilk misafirler gelmeye başladı