Apartman çatısındaki yangını patlayan su borusu söndürdü

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir apartmanın çatısında çıkan yangın, alevler nedeniyle patlayan plastik su borusu sayesinde söndü.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir apartmanın çatısında çıkan yangın, alevler nedeniyle patlayan plastik su borusu sayesinde söndü.

Yangın, Şelale Mahallesi 3533 Sokak'ta bulunan bir apartmanın çatısında meydana geldi. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bir apartmanın çatısında yangın çıktığı ihbarı Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve Manavgat Emniyet Müdürlüğü ekiplerini alarma geçirdi. Belirtilen adrese gelen ve apartmanın çatısına çıkan itfaiye görevlileri yangının büyümeden söndüğünü belirledi. Ekiplerin yaptıkları incelemede yangının, çıkış noktasındaki alevlerin güneş enerjisi sistemine bağlı su borusunun yakması nedeniyle akan suyun yangını söndürdüğü tespit edildi.

Manşetler

Manavgat’ta jandarmadan deniz ve ırmakta bayram mesaisi
Savaşı andıran mahalle kavgasında ölenlerden ikisinin baba ve oğul olduğu ortaya çıktı
Burdur’daki 5 kişinin yaralandığı kavgada 2 tutuklama
Hatay’da hapis cezası ile aranan 3 kişi yakalandı
İskenderun’da bahis oynayanlara suçüstü; 3 gözaltı
Kahramanmaraş’ta iki ayrı trafik kazasında, 5 kişi yaralandı
Motokurye feci kazada hayatını kaybetti, son yolculuğuna meslektaşları konvoyla uğurladı
Kasklı hırsızlar tarafından 20 yıllık emeği olan 22 milyon TL’lik altını 3 dakikada çalınan kuyumcu, altınlarını teslim alıp ülk
Gazipaşa’da otomobil iş yerine girdi: 3 yaralı
Otomobil ile motosikletin çarpışma anı kamerada: 1 yaralı