Apartman dairesinde yangın: 2 kişi dumandan etkilendi

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bir apartman dairesinde çıkan yangında dumandan etkilenen karı ve koca hastanede tedavi altına alındı.

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bir apartman dairesinde çıkan yangında dumandan etkilenen karı ve koca hastanede tedavi altına alındı.

Hatay'ın Dörtyol ilçesi Sanayi Mahallesi'nde bulunan 5 katlı apartmanın 4. katındaki daire bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler ve çevredeki vatandaşlar, evde yaşayan Hasan A. ve eşi Gülsüm A.'yı kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından çift hastaneye kaldırıldı. Alevlere teslim olan dairedeki yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Evin alevlere teslim olduğu anlarsa anbean kameraya yansıdı.

Manşetler

Hassa’da bahçe yangını
Kayıp olarak aranan gencin kazada hayatını kaybettiği ortaya çıktı
Mersin’de üst aramasında polislere direnen şahıslar ile polisler arasında arbede
ANSET soruşturmasında 5 tutuklama
Sulama kanalına giren çocuk boğuldu
"ÇATI KATI" SEYİRCİSİYLE BULUŞUYOR!
ANSET soruşturmasında 7 şüpheli adliyeye sevk edildi
Park halindeki nakliye kamyonunda motor yangını
Araçların motoruna giren kedi, itfaiyeyi seferber etti
Seraların arasında park halindeki otomobil alev alev yandı