Aranan 2 şahıs yakalandı, 18 araç ile 9 motosiklet trafikten men edildi

Adana'nın Kozan ilçesinde aranan 2 şahıs yakalandı, modifiyeli araç ve trafik kurallarını ihlal eden motosiklet sürücülerine cezai işlem uygulandı.

Adana'nın Kozan ilçesinde aranan 2 şahıs yakalandı, modifiyeli araç ve trafik kurallarını ihlal eden motosiklet sürücülerine cezai işlem uygulandı.

Alınan bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri son bir hafta içerisinde "Kozan'a Güven" uygulamaları gerçekleştirdi. 32 farklı noktada 248 personelinin katılımıyla yapılan şok uygulamalarda, özellikle trafik kurallarını ihlal eden ve araçlarında izinsiz değişiklikler yapan sürücüler hedef alındı. Denetimler sonucunda, 2 araca modifikasyondan dolayı işlem yapıldı, çeşitli kural ihlalleri nedeniyle 111 motosiklet sürücüsüne idari para cezası kesildi. Ayrıca, tehlike oluşturan 18 araç ve 9 motosiklet trafikten men edilerek otoparka çekildi.

Uygulamalarda "Silahla Tehdit ve Hakaret" ve "Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması" suçlarından aranan 2 kişi yakalanırken, 69,28 gram uyuşturucu ele geçirildi. Aranan şahıslar emniyet ve adliyedeki işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.

Manşetler

Dolapta yakalanan hırsızdan polislere: "Maşallah ne oldu şimdi?"
Bucak Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde feci görüntüler
Kahramanmaraş’ta silahlı saldırı: 1 yaralı
Isparta’da feci kaza nişanlı çifti hayattan kopardı
Isparta-Antalya kara yolunda feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı
Antalya’da evde ölü bulunan gencin teyzesinden yürek yakan ağıt: "Dayanamam ben, içim yanıyor"
Cinayetle biten kavgada hayatını kaybeden polis memuru son yolculuğuna uğurlandı
Burdur’da 2 genç tanımadığı bir kişi tarafından bıçaklandı
Bayram günü yangın afetini yaşadılar
Göç yolundaki leyleklere av tüfeğiyle ateş ettiler