Arkadaşıyla otururken kanala düştü, akıntıya kapılıp kayboldu

Adana'da arkadaşıyla sulama kanalı kenarında otururken dengesini kaybederek suya düştükten bir kişi akıntıya kapılıp kayboldu.

Adana'da arkadaşıyla sulama kanalı kenarında otururken dengesini kaybederek suya düştükten bir kişi akıntıya kapılıp kayboldu.

Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Tahsilli Mahallesi Ege Bağatur Bulvarı üzerinde DSİ'ye ait sulama kanalında meydana geldi. İddiaya göre, Yusuf A. (25), arkadaşıyla birlikte kanal kenarında oturduğu sırada dengesini kaybederek suya düştü. Bir süre suda çırpınan Yusuf A., daha sonra akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Arkadaşının ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk çalışmalarda Yusuf A.'ya ulaşılamadı. Sualtı polisinin, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte arama çalışmalarına yeniden başlayacağı öğrenildi.

Manşetler

Nişan töreni yapılan mekanın yanındaki hurdalıkta yangın: 3 kişi dumandan etkilendi
Tır ile çarpışan Tofaş kağıt gibi parçalandı: 4 yaralı
Mersin’deki laboratuvarda zehirlenme şüphesi: 3 personel hastaneye kaldırıldı
Osmaniye’de kontrolden çıkan otomobil tarlaya uçtu: 4 yaralı
Mersin’deki 19 yıllık ’mumya ceset’ cinayetine 3 tutuklama
Mersin’de laboratuvarda siyanür şüphesi: 8 kişi etkilendi
Burdur hayvan barınağında ’Kötü muamele iddiası’ gerginliği
Motosikletle gelip otele kurşun yağdırdı
Adana’da alevlere teslim olan daire tamamen yandı
Böcek davasında ’suçtan zarar gören’ sıfatıyla dinlendiler, sanık oldular