Arsuz’da turunçgil yetiştiricilerine yönelik eğitim düzenlendi

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), narenciye üretiminde verim ve kaliteyi artırmak amacıyla Arsuz'da "Turunçgil Yetiştiriciliği Eğitimi" düzenledi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), narenciye üretiminde verim ve kaliteyi artırmak amacıyla Arsuz'da "Turunçgil Yetiştiriciliği Eğitimi" düzenledi.

Arsuz Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen eğitim programı, bölgedeki üreticilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Program kapsamında katılımcılara turunçgil yetiştiriciliğinde güncel üretim teknikleri, hastalık ve zararlılarla mücadele yöntemleri, sulama ve gübreleme uygulamaları ile kaliteli ürün elde etmeye yönelik önemli bilgiler aktarıldı.

Alanında uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimlerde, üreticilerin merak ettiği sorular da yanıtlanarak uygulamaya yönelik öneriler paylaşıldı.

Eğitime katılan üreticiler ise programdan duydukları memnuniyeti dile getirerek HBB'ye teşekkür etti.

HBB yetkilileri, tarımsal üretimin güçlendirilmesi ve üreticilerin bilinçli tarım uygulamalarını benimsemeleri amacıyla eğitim faaliyetlerine devam edeceklerini belirtti.

Manşetler

Antalya’da kayıp yaşlı adam jandarma ekiplerince bulundu
Ceyhan Nehri’nde kaybolan ikinci çocuğun da cansız bedeni bulundu
Antalya’da jandarma ekiplerinden safari araçlara yönelik denetim
Antalya’da baraka yangında küle döndü, alevler villa ve lojmanlara sıçramadan söndürüldü
Ceyhan Nehri’nde kaybolan 10 yaşındaki çocuğun cansız bedeni 3 kilometre ileride bulundu
Su arızasını gidermeye çalışan muhtar kayalıklardan düştü
Alanya’da otelde arızalı asansörü kontrol ederken yaralanan teknik personel, 40 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Ormanlık alanda mahsur kalan alzheimer hastası kurtarıldı
Beton blokta uzandı, dengesini kaybedip merdivenlere düştü
Antalya’da evden 5 kamyon çöp çıktı: Temizlenip yaşam alanları yenilendi