Artvin-Ardahan karayolunda bir heyelan daha

Artvin-Ardahan karayolu 39. kilometresinde heyelan meydana geldi. Yamaçtan kopan toprak ve dev kayalar karayolunu ulaşıma kapattı.

Artvin-Ardahan karayolu 39. kilometresinde heyelan meydana geldi. Yamaçtan kopan toprak ve dev kayalar karayolunu ulaşıma kapattı.

Heyelan Artvin-Ardahan karayolunun 39. kilometresinde meydana geldi. Şavşat'ın Pınarlı köyü mevkiinde meydana gelen heyelanda yamaçtan kopan toprak ve kayanlar karayoluna düştü. Karayolu çift taraflı araç trafiğine kapatılırken, ihbar üzerine bölgeye Karayolları ekipleri sevk edildi. Heyelanda şans eseri can ve mal kaybı yaşanmazken, ekiplerin çalışması sonrası yolun yeniden araç trafiğine açılması bekleniyor. Karayolunun kapalı olması nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu.

Üç gün arayla aynı noktada 2'nci heyelan

Artvin-Ardahan karayolu 38. kilometresinde 17 Şubat Cuma günü bir heyelan daha meydana gelmiş, karayolu bir kez daha ulaşıma kapanmıştı. Ekipler tarafından yapılan çalışma sonucunda ulaşıma açılan karayolunda 3 gün sonra 1 kilometre ileride bir heyelan daha meydana geldi.

Manşetler

Osmaniye’de motosiklet kazası kamerada
Trafikteki yumruklu saldırı: Şüpheli olay tarihinde tutuklandı
Kamyonun çarptığı 6 yaşındaki bisikletli çocuk hayatını kaybetti
Trafikte tartıştığı sürücüye yumruk attı, o anlar kamerada
Tırla çarpışan Tofaş ikiye bölündü
Otobüste kavga: Şoför ve kadın yolcu birbirlerine saldırdı
Isparta’da otomobille motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Bina yıkımı sırasında bitişik bina zarar gördü, facia ucuz atlatıldı
Kavşak sisteminde çarpışan iki motosikletin sürücüleri yaralandı
Eski kız arkadaşının evinin önünde bıçaklanarak öldürülen gencin davada KGYS kayıtları yeniden incelenecek