Asansörde mahsur kalan yaşlı kadın ve çocuğu itfaiye kurtardı

Hatay'ın Samandağ ilçesinde asansörde mahsur kalan yaşlı kadın ve çocuk, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kurtarıldı.

Hatay'ın Samandağ ilçesinde asansörde mahsur kalan yaşlı kadın ve çocuk, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kurtarıldı.

Samandağ ilçesi Kapısıyu Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda ikamet eden yaşlı kadın ve çocuk asansörden indiği sırada arıza yaşandı. Arızalanan asansörde yaşlı kadın ve çocuk mahsur kaldı. Kadının ve çocuğun bağırışlarını duyan bina sakinleri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kadın ve çocuk, mahsur kaldıkları asansörden kurtarıldı. Sağlık ekiplerinin muayenesi sonucunda yaşlı kadın ve çocuğun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Manşetler

Çöp toplama sırasında yanan kamyonunu itfaiyeye sürdü
Öldürdüğü eşini evinin banyosuna gömdü
Tüplerin saklandığı ev alev aldı: Patlama anları kamerada
Kahramanmaraş’ta okulda koku paniği: Yaklaşık 17 öğrenci hastaneye sevk edildi
Belediye önünde kendini yaktı
Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı
Isparta’da dağlık alanda yanmış aracın kenarında başsız erkek cesedi bulundu
Antalya’da şiddetli yağış etkili oldu, şimşekler görsel şölen oluşturdu
Karavanla denize sürüklenen Rus turistler kurtarıldı
Isparta’da sağanak yağış etkisini arttırdı: Yollarda su birikintileri oluştu