ASAT, Risk Yönetim Belgesi aldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu Genel Müdürlüğü, TSE'nin yaptığı denetimler sonrası TS ISO 31000 Risk Yönetim Sistemi belgesi aldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu Genel Müdürlüğü, TSE'nin yaptığı denetimler sonrası TS ISO 31000 Risk Yönetim Sistemi belgesi aldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu Genel Müdürlüğü (ASAT) , Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından gerçekleştirilen denetimler sonrası TS ISO 31000 Risk Yönetim Sistemi belgesi almaya hak kazandı. TSE Antalya Bölge Müdürü Hasan Demirtaş, belgeyi ASAT Genel Müdürü Av. İbrahim Kurt'a takdim etti.

Bölgedeki ilk kurum ASAT oldu

ASAT Batı Akdeniz'de bulunan kamu kurumları arasında Risk Yönetim Belgesi almaya hak kazanan ilk kurum oldu. Belge çerçevesinde ASAT, belirlemiş olduğu iş süreçlerine bağlı karşılaştığı riskleri doğru yönetmek için tüm risklerini tespit ederek iyileştirme faaliyetleri başlattı ve böylelikle risklerini kontrol altına aldı.

"ASAT güçlü bir kurumsal yapıya sahip"

ASAT Genel Müdürlüğü Ana Hizmet Binası'nda yapılan belge takdim töreninde konuşan TSE Bölge Müdürü Hasan Demirtaş, ASAT'ın uluslararası standartları takip ederek ve uygulayarak güçlü bir kurumsal yapıda olduğuna dikkat çekti ve başarılarının devamını diledi. ASAT Genel Müdürü Av. İbrahim Kurt ise yeni yönetim sistemleri çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Manşetler

Gazipaşa Havalimanı’nda görevli polis memuru hayatını kaybetti
Otogarda drift atan 3 sürücüye 174 bin lira ceza
Kahramanmaraş’ta narkotik ve kaçakçılık operasyonu: 1 tutuklama
Eski belediye başkanını oğlu baltayla öldürdü
Manavgat’ta motorlu bisiklet takla attı: 1’i ağır 2 yaralı
Manavgat’ta seyir halindeki otomobil alev alev yandı
Alanya’da 2,5 ay önce sahilde bulunan ceset ihbarı yamaç paraşütü pilotu kamerasında
Zeytinyağı tenekelerinden 100 bin uyuşturucu hap çıktı
Polisten kaçan insan tacirinin kaza yaptığı operasyonda 10 göçmen yakalandı
Otobanda 324 Km hıza ulaşan motosikletli ölüme meydan okudu