ASFİM’de kurs kayıtları başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz spor imkanı sunduğu Antalya Spor ve Fitness Merkezleri'nde (ASFİM) hijyen ve sosyal mesafe kuralları çerçevesinde verilecek fitness kursu kayıtları başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren ASFİM, vatandaşları sağlıklı ve hareketli yaşamla buluşturmaya devam ediyor. ASFİM'in ücretsiz spor hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların, 26 - 31 Temmuz tarihleri arasında yeni dönem kayıtları için internet adresinden başvuru yapmaları gerekiyor.

ZUMBA, REFORMER, FİTNESS

ASFİM kursları 2 Ağustos’ta başlayacak. Profesyonel eğitmenler eşliğinde ücretsiz spor yapma imkânı sunan ASFİM'lerde vatandaşlar için fitness, step-aerobik, pilates, reformer, zumba ve çocuklar için temel cimnastik dersleri verilecek. ASFİM'in kurslarından ücretsiz faydalanmak isteyen vatandaşların, www.abbsporhizmetleri.com adresinden başvuru yapmaları gerekiyor.

PANDEMİ TEDBİRLERİ

Elmalı, Kumluca, Serik, Finike, Gazipaşa, Manavgat, Varsak, Döşemealtı, Kepez ve Konyaaltı ASFİM'lerde covid-19 önlemleri kapsamında spor yapacak vatandaşların sağlığı için gerekli tedbirler alındı. Girişlerde vatandaşların ateşi ölçülecek ve HES kodu sorgulanacak. Grup değişiminde bir saat ara verilerek salon yeniden dezenfekte edilecek. Haber Merkezi

Manşetler

Antalya’da 10 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazada acı Adli Tıp Kurumu önüne taşındı
Burdur’da etkili olan yağıştan dolayı yol çöktü
Yeni görüntüler ortaya çıktı: Bebeğe şiddet uygulayan hemşire başka bebeğe de tokat atmış
Burdur’da mobilya imalathanesinde yangın
İş yerinde esnafın cansız bedeni bulundu
Burdur’da baca yangını korkuttu
Burdur’da dağda mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı
Burdur’daki feci kazada hayatını kaybeden anne oğul gözyaşları içinde yan yana toprağa verildi
Depremde eşini, 2 çocuğunu ve bacaklarını kaybeden acılı anne, yaptığı alışverişin borcunu ödeyemeyince mahkemelik oldu
Yola düşen kayaları iple araca bağlayıp çektiler