Aşırı yağış sebebiyle kopan kaya parçası evin kapısına çarptı

Antalya'nın Serik ilçesinde aşırı yağışların etkisi ile bir tepeden kopan kaya parçası iki katlı müstakil eve çarptı.

Antalya'nın Serik ilçesinde aşırı yağışların etkisi ile bir tepeden kopan kaya parçası iki katlı müstakil eve çarptı. Ev sakinleri deprem olduğunu sandı.

Antalya'nın Serik ilçesi Merkez Mahallesi Seyir Tepesi mevkisinde, sabah saat 04.00 sıralarında aşırı yağışlar nedeniyle bir tepeden kopan kaya parçası Şevket ve Burcu Kuşçu çiftinin 2 katlı evine çarptı. Evde hasara sebep olan ve evin giriş kapısına çarpan kaya parçası, ailenin evde mahsur kalmasına neden oldu.

"Sanki bir patlama olmuş gibiydi"

Sabah saat 04.00 sıralarında büyük bir gürültüyle uyandıklarını söyleyen Burcu Kuşçu, "Sanki bir patlama olmuş gibiydi. Ben sabah normalde işe gidiyordum ama bugün evde mahsur kaldık. Evde bacağı kırık hastamız var, günlük pansumana gidiyor ama o da bugün gidemiyor" dedi.

"Bir an önce burayı halletsinler"

Şevket Kuşçu ise, "Sabaha karşı saat 04.00 sıralarında büyük bir gürültü ile uyandık. Tepeden kopan kaya parçası evimize çarpıp kapının ağzını kapattı. İçeride hasta ve hastaneye gidemiyoruz. Bir an önce gelip müdahale etmelerini istiyorum. Okula gidecek çocuklarımızda var onlarda okula gidemiyor şu anda. Bir an önce burayı halletsinler" diye konuştu.

Evin giriş kapsına çarpan kaya parçası evin duvarlarına zarar verdi.

Manşetler

Otoyolda bisikletli tehlikesi: Kazaya ramak kaldı
Firari anguslar uyuşturucu iğneyle tek tek avlandı
Otobanda yürekleri ağza getiren görüntü, bariyerlere vurmak üzereyken durdu
Adana’da motosikletlin hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı
Cinsel istismardan 15 yıl ceza alan firari hükümlü yakalandı
Osmaniye’de motosiklet kazası kamerada
Trafikteki yumruklu saldırı: Şüpheli olay tarihinde tutuklandı
Kamyonun çarptığı 6 yaşındaki bisikletli çocuk hayatını kaybetti
Trafikte tartıştığı sürücüye yumruk attı, o anlar kamerada
Tırla çarpışan Tofaş ikiye bölündü