Aslan: “Koronadan sonra YEDAM’a gelen çağrılar 9 kat arttı”

Yeşilay Adana Şube Başkanı Zuhal Aslan, korona virüsten sonra Yeşilay Danışmanlık Merkezi'ne (YEDAM) gelen çağrıların 9 kat arttığını belirtti.

Yeşilay Adana Şube Başkanı Zuhal Aslan, korona virüsten sonra Yeşilay Danışmanlık Merkezi'ne (YEDAM) gelen çağrıların 9 kat arttığını belirtti.

Başkan Aslan ve yönetimi, kentteki bir otelde gazetecilerle bir araya gelerek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Türkiye ve Kıbrıs geneli 105 YEDAM olduğunu belirten Aslan, "İlk korona virüs vakasının görülmesinden bu yana tütün bağımlılığı ile ilgili YEDAM'a 20 bini aşkın arama geldi. Korona virüsten sonra tütün özelinde gelen aramalar 9 kat arttı. Bugüne kadar toplamda ise 500 bini aşkın arama geldi. Bu merkezlerimizde yüz yüze ve ücretsiz olarak hizmet veriliyor" diye konuştu.

Öte yandan Aslan, Yeşilay'ın diğer faaliyetleri hakkında da bilgiler verdi.

Manşetler

Osmaniye’de mangal keyfi itfaiyeyi alarma geçirdi
Kenevirleri sularken suçüstü yakalandı
Ezgi Apartmanı davasında Avukat Şen: "Bilirkişi kişi raporlarını dikkate almayacaksak niye istedik"
Antalya’da yaşayan Alman evinde ölü bulundu
Isparta’da 14 yıl 7 ay hapis cezasıyla aranan firari hükümlü yakalandı
Pozantı-Adana istikameti tır devrilmesi nedeniyle trafiğe kapandı
Burdur merkezli 750 milyon liralık yasa dışı bahis operasyonu: 9 gözaltı
Otomobilin çarptığı avukat, cübbesi ile son yolculuğuna uğurlandı
Kozan’da bir haftalık denetimlerde 4 hükümlü yakalandı
Yol kenarındaki tabelaya çarpan motosikletli kask sayesinde hayata tutundu