ASMEK’e yoğun talep

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Antalya Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (ASMEK) 2019-2020 yeni dönem kayıtları yoğun ilgi gördü. Kurslara 13 bini aşkın vatandaş kayıt yaptırdı.

Her yıl binlerce kişiye iş ve meslek kapısı açan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz sanat ve meslek edindirme kursu ASMEK’lerin yeni dönem kayıtlarına halk yoğun katılım gösterdi. 14 Ekim’de başlayacak kurslarda bu yıl 194 branşta eğitim verilecek.

KAYIT SÜRECİ TAMAMLANDI

ASMEK 2019-2020 birinci dönem kurs kayıtları için 9 -12 Eylül tarihleri arasında internet üzerinden https://mek.antalya.bel.tr adresine 13 bin 217 vatandaş online kayıt yaptırdı. Online kayıt sonrasında asil kayıt hakkı kazananlar 13-17 Eylül 2019 tarihleri arasında da evraklarını kayıt oldukları kurs merkezine eksiksiz olarak teslim ederek, kayıt sürecini tamamladı.

194 BRANŞTA 427 FARKLI KURS

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ASMEK’te 194 branşta 427 kurs gerçekleştirilecek. Meslek, sanat, bilgisayar ve yabancı dil alanlarında Antalya merkez ve ilçelerinde 32 kurs merkezinde vatandaşlara hizmet verilecek. Haber Merkezi

Manşetler

Uçurumdan yuvarlanan sürücüyü AFAD ve itfaiye ekipleri kurtardı
Isparta’daki başsız ceset soruşturmasında 4 gözaltı
Mersin’de son bir ayda bin 50 şüpheli gözaltına alındı
Yolcu otobüsü seyir halindeyken yangın çıktı
Gece evden otomobille ayrılan kadın, dereye düşen otomobilde hayatını kaybetti
Turizmci Zafer Süral: "İsteklerin ardı arkası kesilmiyor, benim de dayanacak gücüm kalmamıştı şikayetçi oldum"
Kazada kapanan E-90 Otoyolu, araçların çekilmesiyle trafiğe açıldı
Osmaniye’deki feci kazada hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu
Hatay’da kuvvetli fırtına etkisini hissettirdi
Minibüsle çarpışarak hurdaya dönen TOFAŞ’taki 2 kişi yaralandı