Aspendos Antik Tiyatrosu’nda “Satranç Tarihle Buluşuyor” etkinliği düzenlendi

Antalya'nın Serik ilçesinde bulunan Aspendos Antik Tiyatrosu, dünyanın en eski oyunlarından biri olan satranç turnuvasına ev sahipliği yaptı.

Antalya'nın Serik ilçesinde bulunan Aspendos Antik Tiyatrosu, dünyanın en eski oyunlarından biri olan satranç turnuvasına ev sahipliği yaptı.

Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Aspendos Antik Tiyatrosu'nda "Satranç Tarihle Buluşuyor" etkinliği düzenlendi. Turnuvaya 7'den 77'ye her yaştan 70 sporcu katıldı. 7 tur süren turnuvada 7-12 yaş kategorisinde 1. Arif Ege Okudan, 2. Mehmet Şehim Dere, 3. Cenk Orhun Şahin olurken; açık yaş kategorisinde 1. Uğur Can Hatırlı, 2. Sait Malacı, 3. Ahmet Sarı oldu. Dereceye giren sporculara ödülleri Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen, TSF Serik Temsilcisi Serkan Çakır, Hakemler Mehmet Oral, Yasin Zengin ve Ünsal Köse tarafından verildi.

Manşetler

Düğününe günler kala kalbinden bıçaklanıp öldürülmüştü: Babasının sözleri duruşmaya damga vurdu
Devriyede kavgaya denk gelen polis, taşkınlık çıkartan 2 genci gözaltına aldı
Park ettiği motosiklet alev topuna döndü, diğer araçlara sıçramaması için hayatını hiçe saydı
Komşusunun evine kurşun yağdıran şüpheli, 500 saatlik kamera incelemesiyle yakalandı
Otele ait depoda 13 bin litre kaçak ve sahte şampanya ele geçirildi
400 gram altını pazarda çaldırdı
Hatay’da otomobil refüje çarptı: 1’i ağır 3 yaralı
Kaybettiği emekli maaşından umudu kesen vatandaşın parasını polis sahibine ulaştırdı
Husumetlisi tarafından pompalı tüfekle vurulan 19 yaşındaki genç öldü
Ağaca çarparak yan yatan otomobildeki 2 kişi yaralandı