Ataberk Dadakdeniz FTA Antalyaspor’da

Fraport TAV Antalyaspor, genç kaleci Ataberk Dadakdeniz ile sözleşme imzaladı. 2021-2022 sezonu devre arasından itibaren transferi tescil ettirilecek olan 22 yaşındaki kaleci için Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi.

TRANSFER PLANININ ÖNEMLİ BİR PARÇASI

FTA Antalyaspor’da transferin bitmediğini hatırlatan Asbaşkan Berkay Bahar, “Bugün çok istediğimiz, olması için de büyük uğraş verdiğimiz Ataberk Dadakdeniz ile sözleşme imzalıyoruz. Transferin tescili ocak ayından itibaren yapılacak” dedi. Transfer stratejileri gereği gençlere yatırım yapmaya devam ettiklerini belirten Bahar, “Şu ana kadar 14 transfer gerçekleştirdik. Bu transferlerin yaş ortalaması 23.7 oldu. Giden oyuncularımızın yaş ortalaması ise 30. Şu anki mevcut kadromuzun yaş ortalaması 25.5’e indi. Son lig maçımızda ileri 3’lüde oynayan futbolcularımız 19, 21 ve 23 yaşındaydı. Bu bizim transfer stratejimizin önemli bir göstergesiydi. Ataberk de bu planın bir parçası olacak. Kendisine ve camiamıza hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

GENÇLERE ÖNEM VEREN KULÜPTEYİM

FTA Antalyaspor ile 2023-2024 sezonunun sonuna kadar sözleşme imzalayan Ataberk Dadakdeniz ise Antalyaspor ailesine katıldığı için mutlu olduğunu dile getirerek, “Transferde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Artık Antalyaspor futbolcusu olarak elimden gelen her şeyi yapacağım” ifadelerini kullandı. 22 yaşındaki kaleci, Antalyaspor’un kendisi ile ilgilendiğini duyduğunda çok heyecanlandığını belirterek, “Antalyaspor’un gençlere verdiği önemi biliyorum. Hocamız bu konuda gerçekten gençlere çok güveniyor ve süre veriyor. Ben de bu düşünce ile kulübüme layık olmaya çalışacağım” diye konuştu.

 

Manşetler

Osmaniye merkezli DEAŞ operasyonu: 3 şüpheli tutuklandı
Mezarlar selde çöktü aileler isyan etti
Antakya’da asansör boşluğuna düşen işçi yaralandı
Belen’de toprak kaymasıyla mahsur kalan araç kurtarıldı
Alevlere teslim olan tır kullanılamaz hale geldi
Dereye uçan operatörü kurtaran 4 itfaiye personeli, oksijen zehirlenmesi yaşadı
Adana’da parktaki kuş yuvasını parçaladılar
Antalya’daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 3 gencin Akdeniz Üniversitesi öğrencisi olduğu ortaya çıktı
Antalya’daki otobüs kazasında ölü sayısı 10’a yükseldi
Lüks otomobil park halindeki otobüse çarptı