Av için kullanılan gümeler imha edildi

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde sulak alanda ördek avı için yasadışı olarak kullanılan gümeler tespit edilip, imha edildi.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde sulak alanda ördek avı için yasadışı olarak kullanılan gümeler tespit edilip, imha edildi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü (DKMP) Elbistan Şefliği ekiplerinin, av koruma ve kontrol çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüğü bildirildi. Ekiplerin bu çerçevede ilçede Hasankendi ve Karaelbistan mahallesi sınırları içerisinde kalan Çilingir Çayırı olarak adlandırılan sulak alanda yasadışı ördek avının engellenmesi için harekete geçtiği kaydedildi. Sulak alanda denetimlerde bulunan ekiplerin, yasadışı güme yapıldığını belirledi. Ağaç dalları, naylon ve çeşitli malzemeler kullanılarak yapılan gümeler imha edildi.

Manşetler

Trafikteki yumruklu saldırı: Şüpheli olay tarihinde tutuklandı
Kamyonun çarptığı 6 yaşındaki bisikletli çocuk hayatını kaybetti
Trafikte tartıştığı sürücüye yumruk attı, o anlar kamerada
Tırla çarpışan Tofaş ikiye bölündü
Otobüste kavga: Şoför ve kadın yolcu birbirlerine saldırdı
Isparta’da otomobille motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Bina yıkımı sırasında bitişik bina zarar gördü, facia ucuz atlatıldı
Kavşak sisteminde çarpışan iki motosikletin sürücüleri yaralandı
Eski kız arkadaşının evinin önünde bıçaklanarak öldürülen gencin davada KGYS kayıtları yeniden incelenecek
Kahramanmaraş’ta kalaşnikov ele geçirildi: 1 tutuklama