Aydın polisi vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşları telefonla arayıp çeşitli bahaneler ile para talep eden dolandırıcılara karşı uyarılarda bulundu.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşları telefonla arayıp çeşitli bahaneler ile para talep eden dolandırıcılara karşı uyarılarda bulundu.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri telefon dolandırıcılarına karşı vatandaşları uyardı. Özellikle, "Deprem felaketinden etkilenen insanlara yardım topluyoruz, Az para yatırıp çok para kazandım, sen de yatır, sen de kazan, Çekilişten indirimli ürün kazandınız" sözlerine, ya da kendisini savcı, polis, asker ve kamu görevlisi olarak tanıtan kişilere asla itibar edilmemesi uyarısında bulunuldu. Bu gibi durumlarda en yakın güvenlik güçlerine durumun bildirilmesi gerektiği ifade edildi.

Manşetler

Osmaniye’de mangal keyfi itfaiyeyi alarma geçirdi
Kenevirleri sularken suçüstü yakalandı
Ezgi Apartmanı davasında Avukat Şen: "Bilirkişi kişi raporlarını dikkate almayacaksak niye istedik"
Antalya’da yaşayan Alman evinde ölü bulundu
Isparta’da 14 yıl 7 ay hapis cezasıyla aranan firari hükümlü yakalandı
Pozantı-Adana istikameti tır devrilmesi nedeniyle trafiğe kapandı
Burdur merkezli 750 milyon liralık yasa dışı bahis operasyonu: 9 gözaltı
Otomobilin çarptığı avukat, cübbesi ile son yolculuğuna uğurlandı
Kozan’da bir haftalık denetimlerde 4 hükümlü yakalandı
Yol kenarındaki tabelaya çarpan motosikletli kask sayesinde hayata tutundu