Baba-oğul uyuşturucu ticaretinden tutuklandı

Adana'da evlerine yapılan baskında attıkları çorabın içinden 1 kilo 800 gram eroin ve 75 gram metamfetamin çıktığı öne sürülen baba-oğul tutuklandı.

Adana'da evlerine yapılan baskında attıkları çorabın içinden 1 kilo 800 gram eroin ve 75 gram metamfetamin çıktığı öne sürülen baba-oğul tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Seyhan ilçesi Dağlıoğlu Mahallesi'nde uyuşturucu madde satışı yapıldığı bilgisine ulaştı. Ekipler, torbacılık yaptığı belirlenen Bahattin (53) ile oğlu İsmail Özer'in (28) adresine operasyon düzenledi. Polisin evin etrafını sardığını gören baba ile oğlu, uyuşturucuları gizledikleri çorapları evin arka bahçesine attı. Narkotik polisi, Bahattin ile İsmail Özer'i gözaltına aldı. Bahçede yapılan aramalarda ise 1 kilo 800 gram eroin ile 75 gram metamfetamin ele geçirildi.

Emniyete götürülen şüphelilerin, susma haklarını kullandıkları öğrenildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Bahattin Özer ile oğlu İsmail Özer, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Manşetler

Serik’te ‘SMA’ iddiasıyla para toplayan şahıs tutuklandı
Kahramanmaraş’taki orman yangınları söndürüldü
Beton mikserinin ezdiği bir kişi hayatını kaybetti
Marmara Denizi’nde batan geminin İskenderun’dan çıkış anı kamerada
Manavgat’ta kazada ağır yaralanan sürücü 9 gün sonra hayatını kaybetti
Alanya’da safari araçlarına denetim: 5 araca 233 bin TL ceza
Belçika’da Türk babanın polis kurşunuyla hayatını kaybettiği iddiası
Hastaneden taburcu olduktan dakikalar sonra aracı küle döndü
Bebeğe şiddet uygulayan hemşire: "Pişmanım, bu pişmanlığım ömür boyu devam edecek"
Dörtyol’da ev yangını büyümeden kontrol altına alındı