Babalar ve çocuklar mutfakta

Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nca; Babalar ve Çocuklar Mutfakta Atölyesi düzenlendi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nca; Babalar ve Çocuklar Mutfakta Atölyesi düzenlendi.

Atölye çalışması; Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü'ne bağlı Merkez Gündüz Bakımevi'nde eğitim gören 13 öğrenci ve babalarının katılımı ile bir alışveriş merkezinde yapıldı.

Mutfak atölyesi, erkeklerin ve erkek çocuklarının toplumsal cinsiyet eşitliğine katılımını sağlama yönünde farkındalık sağlamak amacıyla gerçekleştirildi. Ayrıca atölye ile erkeklerin ve babaların, bakım hizmetleri, nasıl sorumluluk alacakları ile ilgili keyifli zaman geçirmeleri sağlandı.

Atölyede çocuklar, babalarıyla birlikte şeker hamurundan kurabiye ve süslemeler yaparak keyifli vakit geçirdiler. Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nın hazırladığı "çocuk ihmal ve istismar bilgilendirme broşürleri" dağıtılarak, çocuğa yönelik ihmal ve istismar durumunda başvuru yapılabilecek merkezler ve iletişim numaraları hakkında bilgilendirme yapıldı. Babalar ve çocukların birlikte daha çok zaman geçirmesine yönelik farkındalık oluşturmayı amaçlayan benzer etkinlikler, çeşitlendirerek devam ettirilecek.

Manşetler

Mersin Limanı’nda 19 kilo kokain ele geçirildi, vali ekibi tebrik etti
Mersin’de sigara kaçakçılığı ile mücadele
Isparta’da kazada 83 yaşındaki bisikletli ağır yaralandı
Eğirdir’de zincirleme kazada 3 kişi yaralandı
İl emniyet müdürünün yönettiği operasyonda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi
Tarsus’ta etkili olan rüzgar bir iş yerinin çatısını uçurdu
Alevlerin küle çevirdiği evde Kur’an-ı Kerim zarar görmedi
Burdur’da yanan ev kullanılamaz hale geldi
Mersin’de aranan yüzlerce hükümlü yakalandı
Mersin merkezli bahis operasyonunda 19 tutuklama