Babasını kaybettiği gün, atölyesi de küle döndü

Antalya'da mobilya atölyesinde çıkan yangında çok sayıda mobilya küle döndü.

Antalya'da mobilya atölyesinde çıkan yangında çok sayıda mobilya küle döndü. İtfaiye ekiplerinin 45 dakikalık çalışması sonucu söndürülen yangında, atölye sahibinin aynı gün vefat eden babasının defin işlemleri için Kayseri'ye gittiği öğrenildi.

Yangın, saat 21.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Topçular Mahallesi Gazi Bulvarı'ndaki Osman Kayabal'a ait mobilya atölyesinde çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve polis sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 45 dakikalık müdahalesi sonucu kontrol edilen yangında, atölyedeki bir çok mobilyalar ve ekipmanları küle döndü. Yangın haberini duyup olay yerine gelen işyeri çalışanları üzüntü yaşadı.

Yangının çıkış nedeni araştırılırken, atölyenin sahibi Osman Kayabal'ın sabah saatlerinde vefat eden babasının defin işlemleri için Kayseri'ye gittiği öğrenildi.

Manşetler

Isparta’da otomobiller çarpıştı: 4 yaralı
Kendilerini ’mali istihbarat yetkilisi’ olarak tanıtıp 6 milyon TL’lik vurgun yaptılar: 1 tutuklama
Takibe alınan bottan, KKTC’de hakkında arama kararı bulunan firari çıktı
Sulama kanalına düşen iki kardeş de hayatını kaybetti
Hiç tanımadığı adamı bıçakla yaraladı, polisi görünce ‘Game Over’ diyerek teslim oldu
Erzin’de otluk alanda çıkan yangında alevler traktöre sıçradı
Adana’da hırsızlık şüphelisi kadın yakalanınca sara nöbeti numarası yaptı
Osmaniye’de mısır tarlasında çıkan anız yangını söndürüldü
Kırıkhan’da samanlık yangını yaşandı
Antalya’da beton mikseri devrildi: 1 yaralı