Babasının gözyaşları arasında takip ettiği Merve’yi arama çalışmalarından sonuç alınamadı

Akdeniz Üniversitesi Gastronomi Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Merve Şevval Elmas'tan 9 gündür haber alınamıyor.

Akdeniz Üniversitesi Gastronomi Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Merve Şevval Elmas'tan 9 gündür haber alınamıyor. Merve'yi aramak için dün Düden Park açıklarında çok sayıda ekip tarafından gerçekleştirilen arama çalışmasından sonuç alınamazken, çalışmaların bugün kaldığı yerden devam edeceği öğrenildi.

Üniversite eğitimi alabilmek için İstanbul'dan Antalya'ya gelen Akdeniz Üniversitesi Gastronomi Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Merve Şevval Elmas'tan 9 gündür haber alınamıyor. En son Muratpaşa ilçesindeki Düden Park'ta bir işletmenin kameralarına takılan Merve'yi bulmak için arama çalışmaları aralıksız sürüyor. Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi ekipleri, Merve'nin en son görüldüğü Düden Park açıklarında dün çok sayıda ekiple arama ve tarama faaliyeti gerçekleştirdi. Yapılan aramalarda bir sonuç alınamadı.

Aramaların bugün kaldığı yerden devam edeceği öğrenildi. Kızı Merve'yi aramak için Antalya'ya gelen baba Osman Elmas ise arama çalışmalarının yapıldığı noktaya gelerek aramaları yakından takip etmişti. Zaman zaman gözyaşlarına boğulan acılı baba, kızının bir an önce bulunmasını istedi. Acılı baba özellikle Düden Park yakınlarında bulunan işletmelerde kızına ait bir görüntü bulunması durumunda polis ekiplerine ve kendisine bilgi verilmesini talep etti.

Manşetler

Otomobil, iş yerine girdi: O anlar kameraya yansıdı
3 yaşındaki çocuğu hastaneye yetiştirmek için polis eskortluk yaptı
Ev alma hayaliyle 1 milyon TL ödeme yapan depremzede, aynı evin 6 kişiye daha satıldığını öğrendi
Antakya’da metruk bina yangını kontrol altına alındı
Adana polisi silah ele geçirdi
Osmaniye’de anız yangını
Feribot faciasında hayatını kaybeden Hüseyin Özdemir’in cenazesi Silifke’ye getirildi
Girne’deki feribot faciasında ölen 2 kişinin cenazesi Mersin’e getirildi
Eski eşini vurarak öldürdü, aynı silahla hayatına son verdi
Feribot faciasından sağ kurtulan Adanalı gençlerin ölüm kalım mücadelesi: "Anne ölüyoruz, hakkını helal et"