Bakan Akar Nurdağı’nda incelemelerde bulundu

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, depremin ciddi yıkıma yol açtığı Gaziantep'in Nurdağı ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, depremin ciddi yıkıma yol açtığı Gaziantep'in Nurdağı ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Bakan Akar, özellikle sosyal medya ile bazı mecralarda askerin kışladan geç çıkarıldığı ve deprem bölgesine çok geç geldiğiyle ilgili iddialara ilişkin soruya, "Görmeyeni gördüremezsiniz, duymayanı duyduramazsınız, el insaf diyoruz" diye cevap verdi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, depremin ciddi yıkıma yol açtığı Gaziantep'in Nurdağı ilçesini ziyaret etti. Depremzedeler için yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve yetkililerden bilgi alan Bakan Akar, vatandaşlar ve çocuklarla da yakından ilgilendi.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Bakan Hulusi Akar, "Bütün katkı sunanlara teşekkür ediyorum. Şükranlarımızı sunuyoruz. Sağ olsunlar, var olsunlar. Cenazelerimiz var. Hayatını kaybedenler var. Allahtan rahmet diliyorum. Çalışmalarımız devam ediyor. El birliği ile en kısa sürede yaralarımızı saracağız ve bunun üstesinden de geleceğiz. Bundan hiçbir şüphemiz yok" dedi.

"Görmeyeni gördüremezsiniz, duymayanı duyduramazsınız, el insaf diyoruz"

Bakan Akar, özellikle sosyal medya ile bazı mecralarda askerin kışladan geç çıkarıldığı ve deprem bölgesine çok geç geldiğiyle ilgili iddialara ilişkin soruya ise "Bunlar için söylenecek söz yok. Görmeyeni gördüremezsiniz. Duymayanı duyduramazsınız. Biz insaf diyoruz, el insaf diyoruz. Dolayısıyla da burada askerimizin ne yaptığı, ne ettiği ilgili arkadaşlarımız biliyor, çok değerli vatandaşlarımız biliyor" diye cevap verdi.

Manşetler

Hiç tanımadığı adamı bıçakla yaraladı, polisi görünce ‘Game Over’ diyerek teslim oldu
Erzin’de otluk alanda çıkan yangında alevler traktöre sıçradı
Adana’da hırsızlık şüphelisi kadın yakalanınca sara nöbeti numarası yaptı
Osmaniye’de mısır tarlasında çıkan anız yangını söndürüldü
Kırıkhan’da samanlık yangını yaşandı
Antalya’da beton mikseri devrildi: 1 yaralı
Adana’da 17 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı
Sosyal medya şovu uğruna trafiği birbirine katan motosikletliler kamerada
Zeytinlikte yükselen alevler korkuttu
Sulama kanalında kaybolan 9 yaşındaki çocuğun cansız bedeni bulundu