Bakan Bolat, İskenderun Limanı’nda incelemelerde bulundu

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 6 Şubat depreminden sonra deprem ve yangınla zarar gören İskenderun Limanı'nda incelemelerde bulundu.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 6 Şubat depreminden sonra deprem ve yangınla zarar gören İskenderun Limanı'nda incelemelerde bulundu.

Hatay'a gelen Ticaret Bakanı Ömer Bolat, ilk olarak İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'yı ziyaret etti. Daha sonra 6 Şubat depreminde büyük zarar gören İskenderun Limanı'na geçen Bakan Bolat sahil güvenlik botu ile depremde çökme yaşanan sahil şeridinde ve liman mendireğinde incelemelerde bulundu. Liman sahasındaki incelemelerin ardından İskenderun Gümrük Müdürlüğü binasına geçen Bolat, burada yetkililerle bir araya geldi.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve milletvekillerinin katıldığı toplantı, basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Manşetler

Isparta’da aranan 31 şahıs yakalandı
Mersin’de yola akan mazot zincirleme kazaya neden oldu, 4 araç birbirine girdi
Tartışmalı güreşler olaylı başladı
Tarsus’ta ehliyetinin süresi dolan sürücülere yönelik denetim
Adana’da Çakıt Çayı’nda mahsur kalan vatandaş itfaiye ve jandarma ekiplerince kurtarıldı
Antalya’da termometreler 41 dereceyi gösterdi, hissedilen sıcaklık bunalttı
Mermer ocağındaki şantiye barakasında çıkan yangında 1 işçi hayatını kaybetti
Annesine sinirlendi kendini eve kapatıp yakmaya çalıştı, mahallede korku ve öfke dolu anlar
Adana’nın Feke ilçesinde yangın çıkan ev kullanılamaz hale geldi
Muhittin Böcek’ten cezaevinde ek ifade: "Ekrem İmamoğlu benden 15 milyon Euro istedi, 5 milyonu havala sistemiyle gönderdim"