Bakan Kotan hem denetledi hem de bayramlaştı

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, evinden çizdiği farklı rotalarla Konyaaltı Belediyesi'ndeki makamına yürüyerek gitmeye devam ediyor.

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, evinden çizdiği farklı rotalarla Konyaaltı Belediyesi'ndeki makamına yürüyerek gitmeye devam ediyor. Kotan, yürüyüşlerinde eksik gördüğü noktalarda notlar alıyor, ilgili birim müdürlerine ve kurumlara aktarıyor ve çalışmaların hızla başlatılmasını istiyor.

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, evinden Konyaaltı Belediyesi'ndeki makamına yürüyerek gidiyor. Kotan, yaptığı yürüyüşlerin rotalarını her gün değiştirerek, eksik gördüğü ve çalışma yapılması gereken yerleri tek tek not alıyor. Başkan Kotan, elindeki notlarını hem belediyedeki ilgili müdürlerine hem de ilgili kurumlara aktararak çalışmaların başlatılmasını istiyor. Yürüyüşlerinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Kotan, yaptığı denetlemelerde esnafın kurallara uymasından da memnun olduğunu vurgulayerek, kendilerine teşekkürlerini iletti.

Esnaf ve vatandaşın bayramını kutladı

Kotan, arefe gününe denk gelen yürüyüşü sırasında hem vatandaşlarla hem de esnafla bayramlaşmayı da ihmal etmedi. Konyaaltı'nda huzuru ve mutluluğu hep birlikte yayacaklarını ifade eden Başkan Kotan, vatandaşlar ve esnafın yanı sıra yürüyüş rotasında görev yapan Konyaaltı Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi personelinin de yanına giderek bayramlarını kutladı. Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, yaptığı yürüyüşleri sürdüreceğini ve Konyaaltı için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Manşetler

Karşıdan karşıya geçmek isteyen öğrencilere çarpmamak için sola manevra yapan iş makinesi yüklü tır sürücüsünün faciayı önlediği
Yasal sınırın üstünde alkollü çıkan aday sürücünün ehliyeti iptal edildi, "Beni çekmeyin avukatım" diyerek kendini savundu
Navigasyonun yanılttığı 3 kişi, dağ yolunda araçla çamura saplanarak mahsur kaldı
Poligondan silah çalan 16 yaşındaki çocuğa 5 yıl 10 ay hapis ve 30 bin lira para cezası
Antalya’da oto boyama atölyesindeki yangında iki iş yeri zarar gördü
Kaza geçiren polis memuru şehit oldu
Köpekten kaçarken kamyonun altında kalarak ölmüştü, sınıf arkadaşlarının vefası anneyi duygulandırdı
Bahçedeki kuyuya düşen 94 yaşındaki adam kurtarıldı
Kahramanmaraş’ta narkotik operasyonu: 3 tutuklama
Kahvehaneyi, kumarhaneye çeviren 42 şahsa 487 bin TL ceza