Bakan Soylu’nun ziyaret ettiği sel mağduru esnaf: "Bu kadar hızlı müdahaleyi yemin ederim görmedim"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sel felaketinin yaşandığı Antalya'nın Kumluca ilçesini bir kez daha ziyaret etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sel felaketinin yaşandığı Antalya'nın Kumluca ilçesini bir kez daha ziyaret etti. İncelemeleri sırasında ziyaret ettiği bir dükkanda sel mağduru esnaf Bakan Soylu'ya, "Bu kadar hızlı bir şekilde bir afete müdahale edildiğini yemin ederim görmedim" dedi.

Kumluca'da geçtiğimiz günlerde yaşanan sel sonrası kent merkezindeki yollarda çamurların temizlenmesi için çalışmalar sürerken, vatandaşlar da yaralarını sarmaya çalışıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir kez daha ziyaret ettiği ilçe merkezinde iş yerleri zarar gören esnafı gezerek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Vatandaşların birlikte bol bol fotoğraf da çekildiği Soylu, sel mağdurları ile görüştü.

"Bu kadar hızlı müdahale edildiğini yemin ederim görmedim"

Selden dükkanı etkilenen bir esnaf, Bakan Soylu'ya teşekkür ederek, "20 yıldır siyaseti takip ediyorum, ben Türkiye genelinde bu kadar hızlı bir şekilde bir afete müdahale edildiğini yemin ederim görmedim" dedi. Bakan Soylu'nun "Diğer taraflar da aynı merak etme sen. Burada yaşadığın için öyle görüyorsun" demesi üzerine ise esnaf, "Televizyonda görüyordum ama inanmıyordum. Samimi söylüyorum şimdi gördüm" şeklinde cevap verdi.

Bakan Soylu, 245 aracın mahsur kaldığı otoparkı gezerek incelemelerine devam ederken, çocukların Soylu'ya olan ilgisi ise dikkat çekti

Manşetler

Çöp toplama sırasında yanan kamyonunu itfaiyeye sürdü
Öldürdüğü eşini evinin banyosuna gömdü
Tüplerin saklandığı ev alev aldı: Patlama anları kamerada
Kahramanmaraş’ta okulda koku paniği: Yaklaşık 17 öğrenci hastaneye sevk edildi
Belediye önünde kendini yaktı
Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı
Isparta’da dağlık alanda yanmış aracın kenarında başsız erkek cesedi bulundu
Antalya’da şiddetli yağış etkili oldu, şimşekler görsel şölen oluşturdu
Karavanla denize sürüklenen Rus turistler kurtarıldı
Isparta’da sağanak yağış etkisini arttırdı: Yollarda su birikintileri oluştu