Bakan Yanık, Hatay’da çadır kenti ziyaret etti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da çadır kent ziyaretinde bulundu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da çadır kent ziyaretinde bulundu. Bakan Yanık, burada eğitim gören çocuklar ile buluştu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Hatay'da ziyaretlerde bulundu. Antakya'da Orhanlı çadır kentinin ziyaret eden Bakan Yanık, Psikososyal Destek, Çocuk Oyun Alanı, Tiyatro Gösterisi ve Sosyal Market alanlarında vatandaşlar ile bir araya geldi. Çadır kentte eğitim gören çocuklar ile zaman geçiren Yanık, daha sonra depremzedeleri ziyaret etti.

Daha sonra Bakan Yanık, çadır kentin ardından Antakya'da bulunan Çocuk Destek Merkezi'nde (ÇODEM) görev yapan personeller ile bir araya geldi.

Manşetler

Tetikçilik girişimi son anda engellendi: 6 kişi tutuklandı
Antalya’da kayıp yaşlı adam jandarma ekiplerince bulundu
Ceyhan Nehri’nde kaybolan ikinci çocuğun da cansız bedeni bulundu
Antalya’da jandarma ekiplerinden safari araçlara yönelik denetim
Antalya’da baraka yangında küle döndü, alevler villa ve lojmanlara sıçramadan söndürüldü
Ceyhan Nehri’nde kaybolan 10 yaşındaki çocuğun cansız bedeni 3 kilometre ileride bulundu
Su arızasını gidermeye çalışan muhtar kayalıklardan düştü
Alanya’da otelde arızalı asansörü kontrol ederken yaralanan teknik personel, 40 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Ormanlık alanda mahsur kalan alzheimer hastası kurtarıldı
Beton blokta uzandı, dengesini kaybedip merdivenlere düştü