Bakan Yerlikaya: "Adana merkezli düzenlenen operasyonlarda 825 kilogram eroin ele geçirdik"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adana merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonlarda 825 kilogram eroin ele geçirildiğini ve 30 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adana merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonlarda 825 kilogram eroin ele geçirildiğini ve 30 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın paylaştığı bilgilere göre, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde; Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; Adana merkezli Hakkari, Hatay, İstanbul, Van, Diyarbakır ve Mersin'de 38 ayrı adrese eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Elebaşılığını yurt dışında firar olan Ş.I.'nın yaptığı uyuşturucu organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlarda 825 kilogram eroin ele geçirildi, 30 şüpheli ise yakalandı. Ayrıca operasyonlar sonucu ruhsatsız tabancalar ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

Manşetler

Hatay’da fırtınanın etkisiyle 5 tekne ve 1 yat alabora oldu
Mersin’de yasa dışı bahis çetesi çökertildi: 13 tutuklama
Gözaltına alınmak istenilen firari kelepçeli halde kaçtı, polis yakaladı
Mersin-Antalya arasında selle gelen mucurlar yolu kapattı
Hatay’da otluk alanda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü
Belediye önünde kendini ateşe veren şahıs hayatını kaybetti
Hatay’da fırtına nedeniyle tırlar devrildi
Mersin’de makas atan sürücü gözaltına alındı
Eşini öldüren 77 yaşındaki adam tutuklandı
Dereye düşen araçtaki kadının cenazesi teslim alınırken "Gitme" feryadı yürekleri dağladı