Banka müdürü ve çalışanlarını rehin alan şahıs tutuklandı

Antalya'nın Kepez ilçesinde bir bankanın şubesine gelerek arbede sırasında güvenlik görevlisinin silahını alıp, banka müdürü ve çalışanlarını...

Antalya'nın Kepez ilçesinde bir bankanın şubesine gelerek arbede sırasında güvenlik görevlisinin silahını alıp, banka müdürü ve çalışanlarını rehin alan şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, Cuma günü Kepez ilçesindeki Mısır Çarşısı'ndaki bir bankanın şubesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bankaya gelen M.R.D. (36), iddiaya göre hesabına 2 milyon TL havale yapılmasını istedi. İsteği geri çevrilen şahıs, banka çalışanları ile tartışmaya başladı. İddiaya göre, arbede sırasında güvenlik görevlisinin silahını alan şahıs, banka çalışanlarını ve müdürünü rehin aldı.

Şahıs yaklaşık 2 saat sonra annesinin cep telefonu ile görüşmesi sonucu ikna edildi. M.R.D, geniş güvenlik önlemleri altında Kepez Polis Merkezine götürüldü. İşlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manşetler

Hatay’da 200 yıllık tarihi bina çıkan yangında kül oldu
Kahramanmaraş’ta yüksek kesimlere kar yağdı
Antalya’da besihane deposunda korkutan yangın
Burdur’da kontrolden çıkan otomobil şarampole devrildi: 1 yaralı
Özel halk otobüsünün çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti
Antalya’da fırtına ve dolu tarım alanlarını vurdu
Yaya önceliği olan yerlerde araç kullananlara 37 bin TL ceza
Burdur’da dikkatsiz sürücülerin neden olduğu kazalar kameralara yansıdı
Belen’de çıkan baraka yangını söndürüldü
Devrilen hafriyat kamyonunun sürücüsü yaralandı