Kepez Belediyesi meclis üyesi Barış Şenyurt ve Kepez Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Tanrıverdi ve eski Muratpaşa İlçe Gençlik kolları Başkanı Hakan Genbeş'in bankamatik olarak Antalya Büyükşehir Belediyesinde çalıştığı tespit edildi.
Müfettiş raporlarına geçen CHP’nin bankamatikleri Barış Şenyurt'un işine son verilirken ayrıca 2 milyon 600 bin lira civarında idari para cezası, geçmişe dönük Büyükşehir Belediyesi tarafından ödenen sigorta primleri iptal edildi ve bu güne kadar aldıkları maaşların iadesine karar verildi.
Aynı şekilde Muhammet Tanrıverdi'ye 132 bin lira, Hakan Genbeş'e ise 250 bin lira para cezası ile SGK kayıtları silinip, işten çıkartıldılar.
Hakan Genbeş'in babası Zeytinköy Muhtarı Kemal Genbeş'in de Büyükşehir Belediyesinde çalıştığı tespit edildi.
Müfettişler ayrıca muhtar olarak seçilmiş ancak bankamatik olarak büyükşehirde çalışmaya devam eden isimleri de araştırdığı ileri sürüldü
ANTALYAHABERAL.COM