BAŞARAN: SÖZÜMÜZÜ TUTACAĞIZ

GÜVENİNE LAYIK OLACAĞIZ

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran:

 

“Sözümüzü tutacağız”

 

Ankara’da gerçekleştirilen il başkanları toplantısında Genel Başkan Meral Akşener’e Antalya’da yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiğini kaydeden İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, “Genel Başkanımız partimizin Antalya’da ki potansiyelini ve yükselişini yakından takip ediyor. Biz de kendisinin bizlere olan bu güvenini boşa çıkarmamak için seçim gününe kadar dur durak bilmeden çalışacağımız sözünü verdik. Antalya İl Teşkilatı olarak partimizi Antalya’da birinci parti yapacağımıza inanıyoruz” dedi.

 

 

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, Genel Başkan Meral Akşener'in önderliğinde Ankara’da gerçekleştirilen il başkanları toplantısına katıldı. İki gün süren toplantının son derece verimli geçtiğini söyleyen Başkan Başaran, İYİ Parti olarak seçime hazır olduklarının mesajını verdi. Toplantıda ülkemizin geleceğine dair fikir alış verişinde bulunduklarını vurgulayan Başaran, “Önümüzde, ülkemiz ve insanlarımız için hayati derecede önemli olan genel ve yerel seçimler var. Genel Başkanımız da toplantıda yaptığı konuşmada tüm teşkilatlar olarak bu sürece çok iyi hazırlanmamız gerektiğini üzerine basarak vurguladı. Son derece verimli geçen toplantımızın amacına ulaştığına inanıyorum” diye konuştu.

 

GÜVENİNE LAYIK OLACAĞIZ

Antalya’da yapılan çalışmalar hakkında Genel Başkan Meral Akşener’e bilgilendirmelerde bulunduğunu da hatırlatan Başaran, “Kendisi de başarılı çalışmalarımızdan dolayı tüm teşkilatlarımıza teşekkürlerini ve selamlarını iletti. Ayrıca bizlere çok güvendiğinin altını çizerek, çalışmalarımıza aynı hız ve ciddiyetle devam etmemizi bilhassa rica etti. Çünkü partimizin Antalya’da ki potansiyelini ve yükselişini kendisi çok yakından takip ediyor. Biz de kendisinin bizlere olan bu güvenini boşa çıkarmamak için seçim gününe kadar dur durak bilmeden çalışacağımız sözünü verdik. Antalya İl Teşkilatı olarak Genel Başkanımızın bizlere olan güvenine layık olacağımıza ve partimizi Antalya’da birinci parti yapacağımıza inanıyoruz” dedi.

 

 

Manşetler

Tonlarca ağırlıktaki beton blok taşıyan tırın tekeri koptu
Vali Toros: "Kararlı, caydırıcı ve kesintisiz bir mücadele ile suçlulara nefes aldırmayacağız"
Osmaniye’de 2 kişinin hayatını kaybettiği kaza görüntülendi
Suda mahsur kalan araçtaki 2 kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı
Alanya’da yerleşim alanına yakın bölgede kurt görüntülendi
Ormanı yakan sanığa en az 10 yıl hapis istemiyle dava açıldı
Yalvaç’ta 456 kişi ve 206 araç denetlendi, 4 araç trafikten men edildi
Kundakçı komşuya 4 yıl 2 ay hapis
Hafif ticari aracın çarptığı yaya yola savruldu, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı
Taksi ile çarpışan motosikletli gençler metrelerce sürüklendi