Başhekim Kuyrukluyıldız Prof. oldu

Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Ufuk Kuyrukluyıldız, doçentlikten profesörlüğe terfi etti.

Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Ufuk Kuyrukluyıldız, doçentlikten profesörlüğe terfi etti.

Haziran 2022 tarihinde Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi olarak atanan Ufuk Kuyrukluyıldız, profesörlük unvanını geçtiğimiz 10 Şubat'ta aldı.

Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız kimdir?

1978 yılında Erzincan'da doğdu. İlk ve orta dereceli eğitimini Erzincan'da tamamladı.1995 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanarak tıp eğitimine başladı. 2001 yılında fakülteyi 5.likle bitirerek mezun oldu. 2001-2004 yılları arasında Erzincan İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde sırasıyla Mollaköy, Kavakyolu, 4.no'lu sağlık ocaklarında pratisyen hekim olarak görev aldı. 2004 yılında İstanbul Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniğinde uzmanlık eğitimine başladı. 2008 yılında Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı olarak Erzincan Devlet Hastanesi'nde göreve başladı. 2012 yılında Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde doktor öğretim üyesi olarak atandı. Mengücekgazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başhekim ve başhekim yardımcılığı gibi görevlerde bulundu. 2017 yılında Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalında tıp doçentliği unvanını aldı. 2018- 2022 yılları arasında Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevinde bulundu.10 Haziran 2022 tarihinden itibaren yeniden Mengücekgazi Eğitim Araştırma Hastanesi başhekimliği görevine başladı. 10 Şubat 2023 tarihi itibariyle de Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalına profesör olarak atandı.

Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız evli ve 2 çocuk babası. İleri düzeyde İngilizce ve orta düzeyde Almanca bilmektedir.

Manşetler

Antalya’da elektrikli bisiklet sürücüsüne 126 bin TL ceza
Virajı alamayan tır devrildi saman balyaları yola saçıldı: 1 yaralı
Kahramanmaraş’ta narkotik operasyonu: Binlerce sentetik ecza ele geçirildi
Isparta’da 4 bin 527 adet uyuşturucu madde ele geçirildi
Isparta’da 17 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı
Asi Nehrinde kimliği belirsiz erkek cesedi bulundu
Isparta’da 3 evi kundaklayıp başka bir eve giren yaşlı adam 10 saatte ikna edildi
Takla atan patpatın sürücüsü yaralandı
Otomobilin çarpıp kaçtığı motosiklet sürücüsü: "O an ölebilirdim. Böyle vicdansızlık olmaz"
Ambulansa çarpan aracın sürücüsü alkollü çıktı