Başkan Akay, gösteri maçında forma giydi

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Adana Demirspor, Adanaspor, spor paydaşları ve gençlerle gösteri maçında forma giydi.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Adana Demirspor, Adanaspor, spor paydaşları ve gençlerle gösteri maçında forma giydi.

Maç öncesi, Emre Gönlüşen Spor Kompleksi'nde gerçekleşen ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği etkinliklerde, halk oyunları, Seyhan Polifonik Korosu ve Müzisyen Adam konserleri ile futbol, basketbol, badminton, çapraz voleybol, langırt-mini tenis ve karate gösterileri yapıldı.Başkan Akay, Adana Demirspor, Adanaspor, spor paydaşları ve gençlerle gösteri maçında da forma giydi. Akay, kentin iki güzide takımında forma giyen isimlere bu önemli günde aralarında bulunmalarından dolayı da teşekkür etti.

Başkan Akay, "Gerçekten de bugünün dünyasında şiddetle gençlere ihtiyacımız var. Yaşlanmış ve geçmiş düşüncelerle içinde bulunduğumuz sıkıntıları giderebilmemiz mümkün değil. Ülkemizde kalmayıp yurt dışına giden nitelikli gençlerimiz var. Bunun mutlaka önüne geçmeliyiz. Gençlerimiz hem bedensel hem de zihinsel olarak zihinde olmanın yolunu sporla bulacaklardır. Bunun içinde spor yapmak mutlaka şart" dedi.

Manşetler

Adana’da hatalı park yapanlara toplam 233 bin TL ceza kesildi
Mersin’de bir evin ambarında çıkan yangın korkuttu
Adana’da 10 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı
Motosikletler çarpıştı:2 yaralı
Otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 2 yaralı
İnşaatın 5’inci katından düşen işçi öldü
Yanan evden tabancasını almak isterken alevler içinde kalan emekli polis hayat mücadelesini kaybetti
Hatay’da 3 kaçak göçmen yakalandı, 1 organizatör tutuklandı
Samandağ’da hapis cezasıyla aranan 2 kişi yakalandı
İskenderun’da kasten yaralama şüphelisi tutuklandı